کد خبر: 3473794
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷

نمایشگاه‌های «مدرسه انقلاب» سرشار از ایده‌های ناب است

گروه هنر: دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور گفت: نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در کردستان سرشار از طرح‌های ماندگار و ایده‌های ناب و تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حامد علامتی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور روز گذشته، 18 بهمن ماه در بازدیدی که به همراه مسئولان استانی از نمایشگاه‌ مدرسه انقلاب دبیرستان دخترانه صبای شهر سنندج داشت، با اشاره به توانمندی‌های بالقوه دانش‌آموزان کردستانی در عرصه‌های مختلف، اظهار کرد: نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در کردستان سرشار از طرح‌های ماندگار و ایده‌های ناب و تاثیرگذار است.
وی حضور دانش‌آموزان را در راهپیمایی 22 بهمن امسال را حساس‌تر و ضروری‌تر دانست و افزود: شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی حضور پرشور و غرورآفرین را در راهپیمایی روز پیروزی انقلاب امسال از جانب دانش‌آموزان می‌طلبد.
دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور عنوان کرد: روایت حماسه‌های دوران دفاع مقدس توسط دانش‌آموزان ماندگاری بیشتری در ذهن دوستانشان دارد.
علامتی یادآور شد: چهارمین دوره نمایشگاه‌های دانش‌آموزی مدرسه انقلاب، امسال همزمان با سراسر کشور در 100 مدرسه استان کردستان برپا شده است.
یادآور می‌شود؛ علاوه بر مدارس شهر سنندج از نمایشگاه‌های دانش‌آموزی مدرسه انقلاب در شهرهای بیجار، قروه، مریوان و کامیاران نیز بازدید کرد.
captcha