کد خبر: 3474043
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷

اولین مجمع قرآنیان اراک تشکیل می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین مجمع قرآنیان اراک با گردهمایی قاریان،حافظان و پیشکسوتان قرآنی استان جمعه، 23 بهمن‌ماه تشکیل می‌شود.

به‌ گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، روز جمعه، 23 بهمن‌ماه اولین مجمع قرآنیان اراک متشکل از فعالان قرآنی برجسته استان مرکزی در اراک برپا می‌شود.  پیشینه مجمع قرآنیان استان مرکزی به سال‌ها پیش در دوران مرحوم استاد نهرمیانی باز می‌گردد که در آرامگاه آیت‌الله سلطان برگزار می‌شد، متأسفانه بعد از استاد نهرمیانی این مجمع سال‌ها بلاتکلیف ماند که اخیراً به‌همت اداره تبلیغات اسلامی اراک و با هم‌اندیشی پیشکسوتان قرآنی استان دوباره احیا خواهد شد.  
در همین راستا، اولین گردهمایی پیشکسوتان، قاریان، حافظان و فعالان حوزه قرآنی روز جمعه، 23 بهمن‌ماه پس از نماز مغرب و عشا با حضور 500 نفر از علاقه‌مندان در مسجد سیدهای اراک برگزار می‌شود.
از اهداف احیاء مجمع قرآنیان ایجاد انگیزه برای قاریان نوجوان و خردسال عنوان شده که در همین راستا فرم‌هایی برای فعالیت در مجمع تهیه شده و در اختیار علاقه‌مندان در بخش‌های مختلف اعم از علمی، پژوهشی، خوشنویسی، نقاشی با محوریت قرآن قرار می‌گیرد که هر یک از این رشته‌‌ها توسط یکی از اساتید مجمع به افراد ثبت‌نامی تدریس خواهد شد.
captcha