کد خبر: 3474482
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷

الله اکبر؛ باوری که ملت را 37 سال از سختی‌ها عبور داد

گروه اندیشه: الله اکبرهایی که امشب مردم ایران سر می‌دهند، تنها یک واژه نیست، بیان باوری است که در تمام این 37 سال آنان را از سختی‌ها به سلامت عبور داد و در لحظات اضطراب‌آور به آنان آرامش می‌داد و چه زیبا کلمه‌ای است این الله اکبر.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، الله اکبر همراه همیشگی ملتی است که هیچ‌گاه نخواست به جز در برابر معبودش سرخم کند و آری را جز به پروردگارش بگوید. آن زنان که مبارزان وطنم در سلول‌های تنگ و تاریک ساواک ناخن از انگشتانشان کشیده شد همین واژه بود که استوارشان ساخت.

وقتی قهرمانان سرزمینم لحظه‌ای در دلشان گذشت که نکند در راه مبارزه من تنهایم صدای الله اکبر از پشت بام‌های خانه‌ها در ماه‌های نزدیک به پیروزی بلند شد و دانستیم که همه با هم هستیم و مشت‌هایمان بهم گره خورده است.

آن دم که مردان و زنان سرزمینم شنیدند سالیان سال مبارزاتشان به ثمر نشده و از خون جوانانشان لاله دمیده شادی و نشاط‌شان را با گفتن الله اکبر و اقرار به بزرگی خداوند با یک لبخنده بر لب نشاط دادند و دلهایشان را برای ادامه راه قرص‌تر کردند.

مسیر را ادامه دادیم. خرمشهر را که از دشمن گرفتیم بالای مأذنه مسجد جامع شهر رفتیم همین واژه دلنشین را بر زبان جاری ساختیم و و اشک در چشمانمان حلقه زد چرا که مانند امام(ره) باور داشتیم که شهرمان را خدا آزاد کرده است.

اصولا اگر یاد خدا و الله گفتن‌ها و زمزمه نام اولیاء دین نبود می‌توانستیم در برابر دشمن آماده و مسلح بایستیم؟ حال ما کجاییم و آن دشمنی که به خاکمان تجاوز کرد کجا؟ آیا خدا برایمان اثبات نکرد«اتَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْكُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ؛اگر خدا را یارى كنید یاریتان مى‏كند و گامهایتان را استوار مى‏دارد» سوره محمد/ آیه 7

آن زمان که خواستیم در عرصه علم و دانش قدم برداریم، فلج اطفال را ریشه‌کن کنیم، در پیوند اعضاء جزء رتبه‌های نخست جهان شویم؟ در نانو و شبیه‌سازی و هسته‌ای و... موفق شویم الله اکبر گفتیم و کارمان را آغاز کردیم.

آری این وعده خداست که هر کس با معبودش باشد، خداوند او رادر همه لحظه‌ها یاری می‌کند. بله حقیقت است که«إِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتی كُنتُم توعَدونَ؛کسانی كه گفتند پروردگار ما خداوند یگانه است سپس استقامت كردند، فرشتگان بر آنها نازل می‏شوند كه نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی كه به شما وعده داده شده است».

و امشب نیز این ندای زیبا در کشورمان جاری است چون می‌خواهیم از پروردگارمان باب این 37 سال شکر کنیم و بگوییم پروردگارا برای ادامه مسیر هنوز به تو محتاجیم.

captcha