کد خبر: 3474775
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۱
حجت‌الاسلام هاشمی:

حضور در حماسه 22 بهمن نماد اقتدار ایران است

گروه اجتماعی: معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام گفت: حضور در راهپیمایی 22 بهمن بزرگ‌ترین جهاد و نماد اقتدار ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر هاشمی امروز در جشن پیروزی انقلاب در دانشگاه ایلام اظهار کرد: انتخابات در ایران هم از نظر تعداد و هم از نظر کیفیت برگزاری دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی در دنیا است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی حاصل شده است.

وی بابیان اینکه انتخابات در جمهوری اسلامی کاملاً آزاد و مردمی برگزار می‌شود، افزود: این فرموده‌ی امام خمینی(ره) که «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر  و نه یک کلمه کم‌تر» برکات فراوانی داشته و مردم ما به نشانه‌ی قدردانی در همه‌ی صحنه‌های انقلاب حضور داشته و خواهند داشت.

هاشمی گفت: جمهوری اسلامی انتخابات خود را  کاملاً مستقل برگزار می‌کند و این نعمت بسیار بزرگی است که باید قدر آن را بدانیم و در پاسداشت آن بکوشیم.

معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام ادامه داد: امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی حاصل انقلاب و نظام است و تمام دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی با تمام توان و هوشیاری پای‌کار هستند و امنیت را برای  مردم به ارمغان آورده‌اند.

هاشمی بابیان اینکه در روز 22 بهمن در خیابان‌ها به جهان ثابت می‌کنم که همه پشت نظام و ولایت هستیم، گفت: حضور در راهپیمایی 22 بهمن بزرگ‌ترین جهاد است و مردم ایران نشان خواهند داد مجاهدانی نستوه هستند.
captcha