کد خبر: 3475015
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۰
مهدی‌زاده:

مردم‌ تا آخرین‌ نفس و قطره خون پای دین و رهبری نظام ایستاده‌اند

گروه سیاسی: امام‌‌جمعه بافت گفت: مردم‌ تا آخرین‌ نفس و قطره خون پای دین و رهبری نظام ایستاده و با شعار استکبارستیزی که جزء اصول نظام است از نظام حفاظت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی مهدی‌زاده، امام‌‌جمعه بافت در خطبه‌های نماز جمعه بافت با قدردانی از خلق حماسه دیگر در 22 بهمن گفت: حماسه حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال به‌مراتب پرشورتر و پرهیجان‌تر از سال‌های گذشته بود.
وی افزود: دنیا نیز می‌داند تمام قدرت و شوکت نظام جمهوری اسلامی و راز موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی که این‌گونه در این مدت 37 سال با همه توطئه‌های بیگانگان، محکم و استوار ایستاده نه در پادگان‌ها و نه در تجهیزات نظامی و موشک‌های بالستیکش است بلکه راز موفقیت را در سه عنصر می‌داند.
امام‌‌جمعه بافت بیان کرد: عنصر اول رهبری نظام و حجت امام زمان(عج) است که چون کوه ایستاده و از نظام محافظت می‌کند، دومین عنصر نیز مکتب و دین‌مداری ملت ایران و سومین آن  مردم و نقش مردم است.
مهدی‌زاده ادامه داد: مردم‌ هستند که تا آخرین‌ نفس و قطره خونشان پای این دین و رهبری نظام ایستاده و با شعار استکبارستیزی که جزء اصول نظام است از نظام حفاظت می‌کنند به‌گونه‌ای که دشمن را برای همیشه به عقب‌نشینی وادار می‌کنند.
امام‌جمعه بافت در زمینه انتخابات مجلس تأکید کرد: ملت ایران در انتخاب نمایندگان مجلس دقت داشته باشند از آنجا که خطر نفوذ دشمن در مجلس خبرگان و شورای اسلامی وجود دارد.
وی اظهار کرد: باید مراقب بود افرادی که آبرو و حیثیت و استقلال کشور را می‌فروشند وارد مجلس نشوند که اگر فردی با رهبری زاویه داشته و در فکر فروش آبرو و حیثیت نظام است نیروی گزینش‌شده دشمن و جاسوس در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
امام‌جمعه بافت در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: بهترین راه انتخاب، عمل به فرمایش مقام معظم رهبری و اعتماد به فهرست افراد متدین و دین‌مدار است.
captcha