به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، وجهاله خدمتگزار، استاندار خراسان جنوبی امروز، 25 بهمنماه در مراسم تجلیل از پرستاران استان، با بیان اینکه باید قدردان زحمات پرستاران باشیم، گفت: حضرت زینب بانویی است که پرستاری انسانهای بزرگی را برعهده گرفت که در واقعه عاشورا حضور داشته و برای بیان حقایق و رسوایی یزید تلاش بسیار کرد.
وی با اشاره به اینکه زینب(س)، همه نیکی و خوبی است، افزود: زحمات پرستاران قابل تحسین بوده و هر کدام در جای خودشان نقشی را ایفا کرده تا بتوانند خدمات خود را به خوبی به بیماران ارائه کنند.
استاندار خراسانجنوبی با بیان اینکه بیمار تنها امید او به خدا و به کادر بیمارستان است، عنوان کرد: احساس مسئولیت، دلسوزی، تسلط بر انجام وظایف و استفاده درست از وسایل، صبر و بردباری از خصلتهای مهم یک پرستار است.
خدمتگزار ادامه داد: اگر صبر، حوصله و احساس مسئولیت، تشخیص به موقع و درست صورت نگیرد ممکن بوده حیات فردی به خطر بیافتد، که در اینجا نقش یک پرستار برای نجات جان فرد بسیار مهم و حائض اهمیت است.
وی با بیان اینکه پرستاران خدمات خود را باید به خوبی به بیماران ارائه دهند، گفت: پرستاری شغل بسیار مهم است، زیرا پرستار ممکن بوده از خانواده و کار خود بگذرد و رسیدگی به بیماران را به بهترین شکل انجام دهد.
استاندار خراسانجنوبی با اشاره به اینکه بین بیمار و پرستار باید یک ارتباط عاطفی و معنوی برقرار شود، یادآور شد: در حرفه پزشکی و پرستاری روحیهدادن بسیار مهم بوده و این هنر پرستاران است.