به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز، 28 بهمن ماه در چهارمین نشست کارگروه تخصصی استانی انسداد مبادی بیسوادی، پیشبرد برنامه انسداد مبادی بیسوادی را نیازمند اهتمام اعضای درون و برون سازمانی کارگروه عنوان کرد و فعالیتهای انجام شده در سطح استان را مطلوب ارزیابی کرد.
وی انسداد مبادی بی سوادی را از اولویتهای راهبردی نظام آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: در راستای انسداد مبادی بی سوادی، گسترش عدالت آموزشی و برخورداری کودکان لازم التعلیم از فرصتهای آموزشی، کلاس های زیر نرم و حتی یک نفره در سطح استان تشکیل شده است تا همه دانشآموزان از امکانات آموزشی برابر برخوردار شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان همکاری شرکای برون سازمانی برنامه انسداد مبادی را مهم دانست و با تأکید بر ضرورت بهرهگیری از راهکارهای مختلف و ترغیب و تشویق و الزام، خواستار استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیتهای موجود در شناسایی، ترغیب و ایجاد انگیزه برای جذب دانش آموزان تارک و بازمانده از تحصیل شد.
وی انسداد مبادی بی سوادی را یک موضوع ملی عنوان کرد و با اشاره به ضرورت همراهی، مشارکت همگانی و همکاری نهادها و ادارات در اجرای این برنامه مهم، موفقیتهای کسب شده را مرهون تلاش مجموعه دست اندرکار درون و برون سازمانی برنامه انسداد مبادی دانست.