کد خبر: 3476636
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
آیت‌الله علما:

دشمن برای تمام شئون زندگی ما برنامه دارد

گروه اجتماعی: امام جمعه کرمانشاه با اشاره به این‌که دشمنان برای نحوه غذاخوردن، پوشش، معماری و شئون زندگی ما برنامه دارند، گفت: برنامه‌های دشمنان در بخش‌هایی اثرگذاری فرهنگی داشته و باید سبک زندگی ایرانی اسلامی را حفظ کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه صبح امروز در نخستین گردهمایی «شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی» گفت: دشمنان برای نحوه غذا خوردن، معماری، پوشش و شئون زندگی ما برنامه دارند و مقام معظم رهبری همواره بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی تاکید داشته‌اند.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به اثرگذاری فرهنگی برنامه‌های دشمنان در سبک زندگی مردم اظهار کرد: اجتماعات عظیمی همچون روز قدس، نماز عید فطر، محرم و ... داریم و این سرمایه‌های عظیمی که بدون هزینه در اختیار ما است باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار بگیرد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان این‌که مراسم 25 میلیون نفری اربعین اثرگزاری و تحول عجیبی در دنیا دارد، گفت: باید با اقدامات کنونی اکتفا نکنیم و همواره پویا و در حال حرکت باشیم و قصه ثبت محرم بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب باید فقط برای امام حسین(ع) باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه، استفاده از موقوفات به بهترین نحو برای اجرای مراسم مذهبی و اقدامات فرهنگی را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید در مناسبت‌ها، نوآوری وجود داشته باشد و تلاش کنیم مناسبت‌های مذهبی و یادواره‌های شهدا را به داخل دانشگاه‌ها و مراکز علمی ببریم.

این مسئول با اشاره به اینکه در ایام محرم جوانان در دسته‌جات حضور دارند، اظهار کرد: کلمات سیدالشهدا را باید به جوانان ارائه داد و هر روحانی در محلی که حضور دارد باید جوانان را با مراسم و آموزه‌های اسلامی آشنا و آنان را به نماز و تلاوت قرآن ترغیب کند تا بازدهی بهتری در مراسمات مذهبی وجود داشته باشد و جوانان بیشتر با مباحث اسلامی آشنا شوند.
captcha