کد خبر: 3476648
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴
فراهانی عنوان کرد:

سهم جامعه پزشکی در فعالیت‌های قرآن بیشتر از نصف جمعیت کشور است

گروه سلامت: معاون فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزیر بهداشت ضمن اعلام آمادگی وزارت متبوع خود برای تشکیل مجامع قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی بر فعال بودن جامعه پزشکی در حوزه‌های قرآنی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت در سومین همایش قرآن، عترت، سلامت که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد با بیان اینکه جنبش قرآنی در ایران عمری حدود نیم قرن دارد اظهار کرد: این جنبش را 50 سال پیش رهبر معظم انقلاب در مشهد و سپس سراسر ایران راه اندازی کردند.

وی افزود: رهبری همواره فعالیت‌های قرآنی را رصد و هدایت می‌کنند، فعالان قرآنی می‌دانند که ایشان هر ساله بخشی از وقت خود را به آنها اختصاص داده و نصایح خود را برای آنان انجام‌می‌دهند.

فراهانی  بیان اینکه تا پیش از انقلاب قرآن تنها در بین مردم فقط قداست داشت، اظهار کرد: قرآن جایگاهی نه در جامعه و نه در زندگی مردم نداشت؛ اگر بود به جای خدا، شاهان در ایران حکومت نمی‌کردند.

وی ادامه داد: پس از انقلاب، نهضت به برکت امام شهیدان کشور را متحول کرد که منشا این تحول قرآن و اسلام بود، اکنون در شرایطی هستیم که مردم در سطوح مختلف به قرآن توجه دارند و قرآن به نمادی در فرهنگ عمومی تبدیل شده‌ است.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد آیا قرآن در جامعه ما مهجور است یا خیر؟ من بر اساس استانداردهایی که رهبری از سواد و فهم قرآنی در جامعه مطرح کرده‌اند، اعتقاد دارم قرآن هنوز در جامعه مهجور است. بر اساس فرمایشات رهبری در مرحله اول افراد باید بتوانند پدیده‌ها و موضوعات جامعه را بر اساس قرآن قضاوت کنند. در مرحله بعد اعتقاد به گزاره‌های قرآنی  مرحله سوم نیز تجلی این آموزه‌ها در رفتار ما است.

وی یادآور شد: در دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه‌پزشکی، فعالیت‌های قرآنی به صورت فردی موفق بوده‌اند، بر این اساس سهم جامعه پزشکی در زمینه قرآن پژوهی، بیش از سهم جمعیت کشور است.

این فعال قرآنی عنوان کرد: متاسفانه این حرکت در دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های ما به صورت تشکیلاتی و سیستماتیک شکل نگرفته است؛ در این راستا تلاش داریم کانون‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی شکل بگیرد که این اتفاق مبارک خوشبختانه انجام شده است.

فراهانی تأکید کرد: وزارت بهداشت این‌ آمادگی را دارد تا بستر را برای فعالیت‌ انجمن‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی فرهک و بزرگان قرآنی به این انجمن‌ها ورود کنند.

وی یادآور شد: بر اساس تحقیقی که از سوی وزارت کشور انجام شده اساتید دانشگاه‌ها و سپس پزشکان در رتبه های اول و دوم اعتماد اجتماعی قرار دارند از این رو  آنها می‌توانند وزن این انجمن‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیشتر کنند وگرنه هیچ چیز با آرزو و رویا تحقق پیدا نمی‌کند.

گفتنی است در این همایش پنج تن از فعالین قرآنی جامعه پزشکی از جمله خانواده‌های دو برادر شهید پزشکی و دندان‌پزشک مورد تقدیر قرار گرفتند.

captcha