کد خبر: 3476765
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸
آیت‌الله خاتمی:

حضور در عرصه انتخابات کسب رضایت الهی باشد

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت:‌ بدون تشنج و تخریب در عرصه انتخابات حاضر شویم و توجه داشته باشیم معیار حضور در صحنه، کسب رضای الهی بوده و اخلاق اسلامی رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیتالله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان، ظهر روز گذشته، 30 بهمن‌ماه، در خطبه‏‌های نماز جمعه زنجان، اظهار کرد: در 30 بهمن سال 57 و بر اساس دکترین امام خمینی (ره) در حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم، سفارت رژیم جعلی اسرائیل تعطیل شد که این موضوع نخستین جرقه بین‌‏المللی ظلم ستیزی و استکبار ستیزی نظام اسلامی بود.

تاریخ روحانیت شیعه بر پایه شهادت شکل‌گرفته است

وی همچنین با اشاره به حادثه اول اسفند سال 64 گفت: در اول اسفند 1364 رژیم صدام هواپیمای مسافربری ایران را هدف حمله خود قرار داده و 40 نفر از مسئولان کشوری از جمله شیخ فضلالله محلاتی به شهادت رسیدند که این روز به عنوان روز روحانیت و دفاع مقدس نامگذاری شد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه آمار 3 هزار و 417 نفری شهدای روحانیت نشان دهنده دفاع جانانه این قشر از انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: تاریخ روحانیت شیعه بر پایه شهادت شکل گرفته است و امروز هم آثار و برکات این پایه‏‌گذاری در جامعه دیده میشود.

آیت‌‏الله خاتمی در ادامه ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: در گوشه و کنار شهر زنجان در فاطمیه اول و دوم مردم پایتخت شور و شعور حسینی همواره سنگ تمام میگذارند.

افزایش 15 درصدی حضور زنجانی‌ها در راهپیمایی 22 بهمن امسال

امام‌جمعه زنجان ضمن تقدبر از مردم انقلابی استان زنجان در برپایی راهپیمایی 22 بهمن سال‌جاری، تاکید کرد:‌ بر اساس آمار دستگاههای نظارتی، مردم امسال 15 درصد بیشتر در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کرده و تا پایان برنامه حضور داشتند.

آیت‌‏الله خاتمی با بیان اینکه حضور پرشور و گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی همچون دوره‌های گذشته انتظار می‌رود، خاطرنشان کرد:‌ برگزاری با آرامش کامل و صیانت آرای مردم به عنوان حق‏‌الناس از تاکیدات مقام معظم رهبری است، همچنین برگزاری انتخابات در همه عرصهها در طراز نظام مقدس جمهوری اسلامی از دیگر تاکیدات رهبری است.

خطیب جمعه زنجان هر دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را مهم عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری در هر فرصتی شاخصه‏‌های انتخاب شوندگان، حضور حداکثری و آگاهانه را تاکید کردهاند.

معیار حضور در عرصه انتخابات کسب رضایت الهی باشد

نماینده ولی فقیه در استان زنجان بر ضرورت جلوگیری از بداخلاقیهای انتخاباتی تاکید کرد و گفت: بدون تشنج و تخریب در عرصه انتخابات حاضر شویم و توجه داشته باشیم معیار حضور در صحنه، کسب رضای الهی بوده و اخلاق اسلامی رعایت شود.

آیتالله خاتمی با اشاره به برنامه‌‏ریزیهای مسئولان برای برگزاری انتخابات گفت: باید کاندیداها در تبلیغات خود نیز دقت کنند که حق دیگر کاندیداها را رعایت کرده و فضا را برای تبلیغات همه فراهم کنند.

وی افزود: انتظار می‌‏رود کاندیداها متین، عاقلانه و در چارچوب قوانین انتخابات تلاش کنند و بر پای ارزشهای اسلامی مانده و تخریب نکنند و از ارائه آمارهای غلط جلوگیری کرده و خدمات 37 ساله نظام اسلامی تضعیف نشود.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: آیتالله خاتمی حفظ اتحاد جامعه را قبل و بعد از انتخابات تاکید کرد و گفت: رقابت‏‌ها پس از روز انتخابات به رفاقت تبدیل شو همچنین باید کاندیداها با مردم با صداقت صحبت کنند چرا که اصل وظیفه نمایندگان قانونگذاری است که نباید نادیده گرفته شود.

captcha