کد خبر: 3476919
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹

اقتصاد؛ یکی از عرصه‌های گسترده تهاجم فرهنگی است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در کارگاه آموزشی با موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از عرصه‌هایی که در سال‌های اخیر با تهاجمات گسترده همراه بوده، عرصه اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حسن دوستیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین روز گذشته، 30 بهمن ماه در کارگاه آموزشی باموضوع اقتصاد مقاومتی در قصرشیرین با اشاره به تهاجمات گسترده فرهنگی، گفت: یکی از عرصه‌هایی که در سال‌های اخیر با تهاجمات گسترده همراه بوده، عرصه اقتصادی است.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی در شرایطی معنا پیدا می‌کند که جنگی وجود داشته باشد و در برابر جنگ اقتصادی و همچنین جنگ نرم دشمن است که اقتصاد مقاومتی معنا پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام دوستیان تصریح کرد: عرصه اقتصادی؛ نوآوری و نظریه‌پردازی و الگو‌سازی در عرصه‌های جدید اقتصادی است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی نتیجه و ثمره اقتصادی است که با تکیه بر حرکت‌های جهادی و فداکارانه در برابر احتکار و انحصار قد علم می‌کند.

وی گفت: امیرمومنان علی(ع) بهترین اقتصاد و زندگی سالم اقتصادی که آسایش انسان را تأمین کند، اقتصاد مبتنی بر قناعت تعریف می‌کنند، پس قناعت و اقتصاد واقعی به معنای مصرف به مقدار کفایت است که مهم‌ترین عامل در ایجاد آسایش پایدار و راحتی دانسته شده است.

حجت‌الاسلام دوستیان افزود: اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی‌ها و تأکید روی مزیت‌های تولید داخل و تلاش برای خود اتکایی است.
captcha