کد خبر: 3477280
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۶
ادیبی در گفت‌وگو با ایکنا خبر داد:

بهره‌گیری از تعالیم قرآنی در طرح «سنگر آسمانی» کاروان‌های راهیان نور

گروه جهاد و حماسه: دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: طرح «سنگر آسمانی» ویژه کودکان و نوجوانان با نگاه به آموزه‌های تربیتی و آموزشی قرآن کریم در کاروان‌های راهیان نور شلمچه عملیاتی می‌شود.

سرهنگ نادر ادیبی، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه طرح «سنگر آسمانی» ویژه کودکان و نوجوانان با نگاه به آموزه‌های تربیتی و آموزشی قرآن کریم در کاروان‌های راهیان نور شلمچه عملیاتی می‌شود، عنوان کرد: طرح «سنگر آسمانی» با هدف تربیت دینی و قرآنی نسل کودک و نوجوان در منطقه عملیاتی شلمچه طی برپایی اردوهای راهیان نور جنوب کشور عملیاتی می‌شود.

ادیبی افزود: این طرح طی سه سال گذشته با موفقیت عملیاتی شد و امسال نیز از اواخر اسفند تا پایان تعطیلات نوروز 95 انجام می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور از مشارکت 200 طلبه در طرح «سنگر آسمانی» خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح توسعه فرهنگ قرآنی و دینی برای نوجوانان و کودکان است که امیدواریم الگویی برای استان‌های مختلف قرار گیرد.

ادیبی تصریح کرد: در این طرح برنامه‌های تربیتی در 50 قالب مختلف قرآنی، دینی، انقلابی، حماسی، تاریخی و ... با شرکت کودکان و نوجوانان عملیاتی می‌شود.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور همچنین با بیان اینکه ماندگار کردن فرهنگ دفاع مقدس از اهداف اصلی این ستاد است، گفت: در این راستا با همکاری سازمان میراث فرهنگی ثبت ملی محوطه‌های یادمان‌ها و آثار سرزمینی را که شاهکار مهندسی جوانان ایرانی است در دستور کار داریم که ثبت ملی 18 یادمان در حال انجام است. همچنین پیگیر تدوین طرح جامع یادمان‌های دفاع مقدس هستیم.

وی افزود: یکی از برنامه‌های در دست پیگیری ستاد مرکزی راهیان نور معرفی شهدای مدافع حرم از میان خادمان کاروان‌های راهیان نور است. این شهدا با نثار قهرمانانه جان خود روح جدیدی را به کالبد نظام مقدس جمهوری اسلامی دمیده‌اند و باید قدردان آنها باشیم.

captcha