کد خبر: 3477510
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۲
معاون حوزه علمیه لرستان:

اجرای طرح «تمسک به نورالثقلین» توسط مبلّغان بلندمدت/ 25 مبلّغ ویژه ایام فاطمیه اعزام می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: ولی‌پوری گفت: طرح «تمسک به نورالثقلین» یکی از طرح‌هایی است که توسط مبلغین بلندمدت اجرا می‌شود، این طرح در مناسبت‌های مختلف مانند میلادها و شهادت‌ها برگزار شده و شامل برنامه‌هایی مانند آموزش روخوانی، روان‌خوانی و حفظ قرآن دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ولی‌پور، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ضمن تسلیت شهادت جانسوز حضرت فاطمه(س)، گفت: به‌مناسبت این ایام 25 مبلغ به سراسر استان اعزام می‌شود.
وی با اشاره به این‌که تمام مبلغان بلند مدت و کوتاه مدت در این ایام برنامه دارند، ادامه داد: هر مبلّغ در هر منطقه‌ای که حضور دارد اولویت کاری او سخنرانی در رابطه با مناقب حضرت فاطمه زهرا(س) است.
ولی‌پوری اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن انتخابات مبلغ‌های کوتاه مدت در کنار مباحثی که بیان می‌کنند به بحث انتخابات می‌پردازند، البته به‌گونه‌ای که به نفع یا به ضرر شخص خاصی نباشد و فقط به بیان پارامترهای نماینده اصلح از دید اسلام می‌پردازند.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه لرستان، با اشاره به این‌که آموزش قرآن و احکام از دیگر فعالیت‌های این مبلغان است، افزود: طرح «تمسک به نورالثقلین» یکی از طرح‌هایی است که توسط مبلغین بلندمدت اجرا می‌شود، این طرح در مناسبت‌های مختلف مانند میلادها و شهادت‌ها برگزار شده و شامل برنامه‌هایی مانند آموزش روخوانی، روان‌خوانی و حفظ قرآن دارد.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه لرستان اظهار کرد: مبلّغان شوراهایی در شهر و روستا تشکیل داده‌اند و در قالب آن فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند.
captcha