کد خبر: 3477645
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۷
رضایی:

تلاش حضرت فاطمه(س) برای اتحاد جامعه اسلامی بود

گروه اجتماعی: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان کرمان گفت: امامت برای جامعه اسلامی به منزله بند تسبیح و اتحاد مسلمانان است و تلاش حضرت فاطمه(س) برای اتحاد جامعه اسلامی بود و درست نیست به نام ایشان بر طبل تفرقه بکوبیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رضایی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان کرمان دیروز، سوم اسفند‌ماه در جلسه شورای قضایی استان کرمان در محل سازمان قضایی نیروهای مسلح، با تسلیت ایام فاطمیه(س) گفت: حضرت زهرا(س) می‌خواستند امت از خطی متفرق نشوند که پیامبر اعظم(ص) ترسیم کرده است.
وی در ادامه سخنان خود افزود: خداوند، امامت را در امت اسلامی قرار داده است تا نیروها، افکار و سلایق را جمع‌آوری کرده و قابل استفاده کند و حضرت زهرا(س) تاب تفرق امت اسلامی را نداشت.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان کرمان تصریح کرد: امامت برای جامعه اسلامی به منزله بند تسبیح و اتحاد مسلمانان است و تلاش حضرت فاطمه(س) برای اتحاد جامعه اسلامی بود و درست نیست به نام ایشان بر طبل تفرقه بکوبیم.
رضایی با اشاره به تبلیغ نادرست برخی مداحان در ایام فاطمیه بیان کرد: برخی از سخنان موجب ایجاد تفرقه می‌شود و باید از این گونه اعمال جلوگیری شود تا شاهد ایجاد تفرقه و ضربه به وحدت جامعه نباشیم.
وی با تأکید بر اینکه درباره بعضی از مسائل باید دندان بر جگر بگذاریم و صبر پیشه کنیم، افزود: باید از سخنرانی‌های تفرقه‌برانگیز در ایام فاطمیه پرهیز شود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان کرمان در ادامه سخنان خود بیان کرد: بحث وحدت یک بحث تاکتیکی و دائمی تا زمان ظهور امام زمان(عج) است.
رضایی از فعالیت دادگاه نظامی تجدیدنظر و شعبه‌های ناحیه دادسرای نظامی در استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: سه شعبه دادیاری و دو شعبه بازپرسی در دادسرای نظامی استان کرمان فعالیت می‌کند.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در استان کرمان در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: حقوق شهروندی یکی از موارد مطرح شده در پرونده‌های نظامی جنوب استان کرمان است.

captcha