به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، رقیه حسینی، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دیماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: کاهش بیماری و افزایش رزق و روزی اثرات مثبت حفظ قرآن در خانواده ما است.
وی که به همراه خواهرش با حضور در طرح 3 ساله حفظ قرآن کریم با مربیگری زهرا سلمانطاهری و آسیه شکور حافظ کل قرآن شده، به اثرات مثبت حفظ قرآن توسط وی و خواهرش در خانواده اشاره کرد و گفت: بیماری در خانواده ما کمتر شده در حالی که قبلاً همیشه به علت بیماری فراوان به پزشک مراجعه میکردیم و اینکه رزق و روزی خانواده ما نیز افزایش یافته است.
حسینی که متولد سال 74 بوده و تا مقطع پیشدانشگاهی تحصیل کرده و از اتباع افغانستانی ساکن در کاشان است؛ علاقه بسیار زیادش به حفظ قرآن را انگیزه و هدف اصلیاش از ورود به عرصه حفظ قرآن دانست و گفت: همچنین میخواستم آرزوی مادرم را برآورده کنم تا با این کار باعث تشویق دوستان و افراد فامیل به حفظ قرآن شوم.
این حافظ کل قرآن همچنین در ادامه به اثرات فردی حفظ قرآن در زندگیاش پرداخت و گفت: از زمانی که من و خواهرم به کلاس حفظ قرآن میرویم؛ آرامش خاصی پیدا کردهایم و اراده و همت قوی به دست آوردهایم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم، فکر میکنید چه اقداماتی باید در جامعه امروز صورت بگیرد، گفت: در خانواده باید پدر و مادرها از همان کودکی بچههایشان را با قرآن و اهل بیت(ع) آشنا کنند تا زمانی که وارد جامعه شدند آن قدر ایمانشان قوی باشد که فتنههای دشمن روی آنها تأثیر نگذارد و همچنین در جامعه نیز باید امر به معروف و نهی از منکر انجام بگیرد.
حسینی در ادامه با بیان اینکه بهعنوان یک حافظ قرآن با عمل به دستورات قرآن میتوان خانواده، جمع دوستان و به تبع آن جامعه را علاقهمند به انجام دستورات الهی و دوری از انجام گناه کرد، گفت: صرف حفظ قرآن توسط من باعث علاقهمندی اطرافیان به حفظ قرآن شده و بعضی از آنها میخواهند مسائل دینی را بیاموزند تا به خداوند نزدیکتر شوند.
وی در ادامه به نقش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان بهعنوان یک مجموعه مردم نهاد قرآنی در تربیت دینیاش اشاره داشته و افزود: وقتی یک مجموعه قرآنی چون مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان را میبینم که در حال تلاش و خدمتگزاری در راه خدا و قرآن هستند تا شاگردانی در هر زمینه قرآنی و دینی تربیت کنند؛ ذوق و شوق فراوانی پیدا میکنم که خودم را وقف این راه کنم و آنقدر مسائل قرآنی را بیاموزم تا روزی، خداوند توفیق دهد که شاگردانی را در این راه تربیت کنم.
این حافظ کل قرآن کریم رسانهها را دارای مهمترین نقش در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دانسته و افزود: امروز همه مردم به رسانههای مختلف دسترسی دارند و مسئولین میتوانند معارف قرآنی و زندگانی ائمه(علیهم السلام) را از طریق رسانه در اختیار مردم قرار دهند.
حسینی مهمترین دغدغهاش پس از حفظ قرآن را دریافت جایزه سفر کربلا از پدر و مادرش عنوان کرد و افزود: زمان حفظ قرآن با توجه به اینکه هم درس میخواندم و هم قرآن و سختیهای زیادی برای من داشت؛ با این وجود، همه ساعاتی که برای حفظ قرآن صرف میکردم لذتبخش بود؛ همه آن شبهایی که بیدار میماندم تا هم درس بخوانم و هم قرآن؛ برایم خاطره شیرین شده چرا که وقتی نتیجه آن را مشاهده میکردم حس خوبی داشتم.
این حافظ قرآن که خانواده بهویژه پدر، مادر و پدربزرگ خود و هم چنین مربیاش را بهترین مشوقین خود در این راه میداند در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 53 از سوره فرقان میفرماید: «وَهُوَ الَّذِي مَرَجَ الْبَحْرَيْنِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَجَعَلَ بَيْنَهُمَا بَرْزَخًا وَحِجْرًا مَّحْجُورًا» به این معنی که: «و اوست كسى كه دو دريا را موج زنان به سوى هم روان كرد اين يكى شيرين و گوارا و آن يكى شور و تلخ است و ميان آن دو مانع و حريمى استوار قرار داد.»