کد خبر: 3478386
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶

حضور پرشور مردم کردستان در پای صندوق‌های رأی قابل تقدیر است

گروه سیاسی: رئیس ستاد انتخابات کردستان با اشاره به اینکه مردم از نخستین ساعات امروز حضور گسترده‎ای در پای صندوق‌های رأِی داشته‌اند، گفت: حضور پرشور مردم کردستان در پای صندوق‌های رأی قابل تقدیر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، علیرضا آشناگر، رئیس ستاد انتخابات کردستان امروز، هفتم اسفندماه با حضور در شعبه اخذ رأی واقع در دبستان گورتانیانژاد سنندج، اظهار کرد: از روند برگزاری انتخابات به طور کامل راضی هستیم و حضور مردم در شهرستان‌ها نیز بسیار پرشور بوده است.
وی افزود: پیش‌بینی می‎شود میزان مشارکت مردم استان کردستان در این دوره از انتخابات از متوسط ادوار گذشته بیشتر باشد.
رئیس ستاد انتخابات کردستان عنوان کرد: حضور پرشور مردم چای صندوق‌های رأی نویددهنده انتخابی اصلح در استان است.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم نمایندگانی در استان انتخاب شوند که به توسعه استاتن کمک کنند، یادآور شد: نمایندگان اصلح می‌توانند همراه با دولت شاخص‌های توسعه‎یافتگی را بهبود ببخشند.
captcha