کد خبر: 3478655
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
نعمتی خبر داد:

انتخابات مجلس در دورود و ازنا به دور دوم کشیده شد

گروه اجتماعی: فرماندار دورود از مشخص شدن دو کاندیدای راه‌یافته حوزه انتخابیه دورود و ازنا به دور دوم انتخابات مجلس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ماشاءالله نعمتی، فرماندار دورود امروز، هشتم اسفند در جمع خبرنگاران گفت: بیشترین آرای در حوزه انتخابیه دورود و ازنا را حسین گودرزی و مجید کیان‌پور کسب کرده‎اند ولی هنوز میزان آرا مشخص نیست.
وی با بیان اینکه این دو کاندیدا باتوجه به این‌که حدنصاب آرا را کسب نکرده‌اند در دور دوم برای نشستن بر کرسی مجلس به رقابت خواهند پرداخت، یادآور شد: تا یکی دو ساعت دیگر به صورت رسمی آمار را اطلاع‌رسانی و منتشر خواهیم کرد.
نعمتی با تتشکر از مردم برای حضور و مشارکت گسترده در انتخابات هفتم اسفند، تأکید کرد: مشارکت مردم شهرستان‌های دورود و ازنا خیلی عالی بود.
captcha