در متن پیام حجتالاسلام خاموشی آمده است: «مرحوم فرجالله سلحشور، فرزند برومند انقلاب، برای پاسداری از اسلام و انقلاب و ترویج فرهنگ ایمان و دینمداری، آگاهانه زبان سینما را برگزیده بود که به حق بهترین و تأثیرگذارترین شیوه برای این هدف مقدس است. او یکی از صالحترین پرچمداران هنر انقلاب اسلامی بود که در دامان معارف اصیل اسلامی و ارزشهای انقلاب اسلامی بالید و رشد کرد و با هنر متعهد خود خدمات فراوانی به اسلام و انقلاب ارائه کرد و در این راه حتی یک گام از اصول و ارزشهای خود عقبنشینی نکرد.
اینجانب درگذشت این هنرمند ارجمند را به ملت شریف ایران اسلامی، جامعه سینمای متعهد و انقلابی و نیز به خانواده معزّا و بستگان محترم آن مرحوم تسلیت گفته و از خداوند رحمان برای روح بلند آن عزیز رحمت و مغفرت الهی و رضوان حضرتش را مسئلت دارم.»
یادآور میشود، ساعتی پیش مراسم تشییع و تدفین فرجالله سلحشور با حضور خیل کثیری از هنرمندان، مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد.