علی ارکیان، مسئول امور سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان با موضوع احسان و نیکوکاری در رشت خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره به یاد شهید نریمان مددی مژدهی در رشت نیز برگزار می شود.
وی با بیان اینکه نیک اندیشی، حقوق شهروندی و رستگاری از دیگر موضوعات این جشنواره است، افزود: برخی فیلمهای این جشنواره همزمان با اصفهان از ۱۱ الی ۱۴ اسفند در سالن دکتر رحمدل مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت به نمایش در میآید.
ارکیان با اشاره به اینکه جشنواره فیلم کوتاه حسنات در ۲۶ استان کشور همزمان به نمایش در میآید، ادامه داد: این جشنواره ملی در قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی و فیلمنامه با حداکثر مدت نمایش 30دقیقه می باشد.
مسئول امور سینمایی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت از نمایش آثار کارگردانان گیلانی در رشت خبر داد و اضافه کرد: انعکاس، انفرادی، جار و پدر من در رشت به نمایش در میآید.
وی یادآور شد: فیلم مستند «زیربالهای کاسپین» از بابک مجیدی، فیلم داستانی«آتا» به کارگردانی فراز آهنین و فرشاد فاضلی مقدم،«سفر» به کارگردانی ستاره میرسهیل، «سپیده»به کارگردانی عباس هندی و فیلم «روزهای آخر اسفند» به کارگردانی البرز پورصیاد از دیگر فیلمهایی هستند که در این جشنواره پخش خواهند شد.