به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در اولین نشست همدلی مدیران قرآنی نهادها و دستگاههای قرآنی کشور که امروز، نهم اسفندماه در دارالکتابه برگزار شد، اظهار کرد: حماسه حضور را به همه کسانی که خود را به عنوان کاندیدا عرضه کردند، به عنوان هوادار حمایت کردند و به عنوان مردم عادی نیز رأی دادند؛ در نگاه دینی مهم ادای وظیفه و تکلیف است و نتیجه مهم نیست.
وی افزود: در ایران این تصدیها طعمه نیست بلکه همه مسئولیت است و پاسخگویی دارد و البته انصاف این است بتوانیم نقشی که بر عهده ما است را با شایستگی ایفا کنیم چرا که در این صورت با انبیاء الهی محشور میشویم و اگر بتوانیم حق این جایگاه را ادا کنیم، پیش خداوند سربلند خواهیم بود و میتوانیم پاسخگو باشیم.
محمدی با بیان اینکه از این پس جلسات همدلی مدیران قرآنی دستگاهها و نهادها به صورت ماهانه برگزار خواهد شد، عنوان کرد: فلسفه تشکیل این جلسه وجود برخی دغدغهها نسبت به بعضی ملاحضات و کم شدن ارتباط بین مدیران و دستاندرکاران بود و امیدواریم از طریق این جلسات آراء را به هم نزدیک کنیم و با نزدیک کردن آراء، مسیر هماهنگی، همدلی و آنچه اقتضای کار مدیریتی است را محقق کنیم.
وی با بیان اینکه انتظار از جامعه قرآنی بسیار بالا است، عنوان کرد: گاهی میبینیم در جوامع دیگر اتفاقات بدتری هم میافتد، اما از جامعه قرآنی انتظار این اتفاقات نمیرود، چرا که ما به عنوان مدیران و اعضای جامعه قرآنی داریم شعار قرآنی میدهیم و البته اولین ویژگی ما باید عمل به قرآن باشد و اگر غیر از این باشد واکنش جوامع دیگر را به دنبال خواهد داشت.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد: به عنوان مدیران قرآنی باید در یک فضای صمیمی بنشینیم و اختلافات را حل کنیم و مودت خود را بروز دهیم؛ مودت یعنی بروز دوست داشتن و باید بتوانیم دوست داشتن یکدیگر را بروز دهیم.
وی ادامه داد: گاهی پیش میآید که ما با دیگران انس میگیریم اما دیگران با ما انس نمیگیرند و دلیل این مسئله نیز آن است که ممکن است من رفتاری داشته باشم که به نظرم خیلی خوب و مناسب باشد در حالی که دیگران از رفتار من خوششان نیاد که در این صورت من موفق نیستم؛ این موضوع را مدیران قرآنی نیز باید مورد توجه قرار دهند و تلاش کنند در رفتارها و تعاملات خود به همدلی برسند.
محمدی در ادامه گفت: بزرگترین چیزی که در جامعه قرآنی باید وجود داشته باشد امنیت مطلق است و در جامعه قرآنی رعایت حدود و شئون شخصیتی یکدیگر خیلی مهم است.
وی یادآور شد: با راهاندازی هیئت نظارت بر موسسات قرآنی، فضای بسیار نزدیکی بین مدیران قرآنی ایجاد شده و توافق خیلی خوبی صورت گرفته است و احساس میکنم این الفت و همدلی روز به روز رو به افزایش است.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: اگر چیزی باشد که مانع کدورت بین مدیران قرآنی شود با ادغام اتحادیهها قدم اساسی برای الفت مدیران قرآنی برداشته خواهد شد و امیدواریم با دولت هم تعامل خوبی داشته باشیم تا بتوانیم بودجههای مناسب را دریافت کنیم.
هرچقدر تشکیل هیئت رسیدگی به امور موسسات و انتخاب دبیر هیئت باعث الفت میان مدیران قرآنی شد، ادغام اتحادیه ها نیز باعث الفت خواهد شد. تا وقتی کسانی قرآن و فعالیتهای قرآنی را مدخلی برای قدرت طلبی خود قرار داده اند این الفت در حد حرف خواهد بود