وی ادامه داد: لذا بر این اساس با بررسی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت این طرح، امسال موفق شدیم در سطح فرزندان پسر 15 حافظ قرآن جذب کنیم که در سال گذشته پنج حافظ قرآن در بخش فوق داشتیم.
بهارلو عنوان کرد: همچین طی سال 93 در بخش همسران یک حافظ کل قرآن تربیت شد که امسال این تعداد به چهار نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه در بخش کارکنان پایور در سال گذشته یک نفر حافظ کل تربیت یافت و امسال نیز یک نفر موفق به حفظ کل قرآن شد، ادامه داد: همچنین برای کارکنان وظیفه که به صورت مقطعی وارد این نیرو میشوند برنامههای حفظ قرآن درنظر گرفته شده است.
بهارلو با تأکید براینکه حفظ قرآن همراه با ترجمه، مفاهیم و تفسیر است، تصریح کرد: امسال در حفظ قرآن در مجموع 80 نفر در اجزاء گوناگون در مقاطع کارکنان پایور، همسران، فرزندان دختر و فرزندان پسر ورود پیدا کرند.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی ستاد فرماندهی نداجا با تأکید بر اینکه آمار اعلام شده برای طرح پنج ساله حفظ ویژه ستاد فرماندهی این نیرو است، بیان کرد: همچنین مهد قرآنی ویژه فرزندان دختر و پسر کارکنان مشغول به فعالیت هستند که در آنها به آموزش روخوانی و روانخوانی، مفاهیم قرآنی به زبان ساده و حفظ موضوعی آیات پرداخته میشود.
وی تأکید کرد: رویکرد دارالقرآن نداجا برای سال 95 ورود بیشتر فرزندان و همسران در بخش حفظ قرآن است تا بتوانیم 10 نفر از همسران کارکنان و سه نفر از فرزندان پسر را طی برنامهای منظم به درجه حفظ کل قرآنی برسانیم.