کد خبر: 3479287
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷

برگزاری پنجمین مجمع عمومی سالانه مدیران مؤسسات قرآنی بوشهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پنجمین مجمع عمومی سالانه مدیران مؤسسات قرآنی بوشهر 17 اسفندماه در سالن اداره‌کل سازمان تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار می‌شود.

ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: جلسه مجمع عمومی سالانه مدیران مؤسسات قرآنی استان بوشهر روز دوشنبه، 17 اسفندماه با حضور اعضای هیئت مدیره مؤسسات قرآنی برگزار می‌شود.

مرادی به موضوعات مورد بررسی در این مجمع اشاره و بیان کرد: در این مجمع که با حضور 35 نفر از مدیران مؤسسات قرآنی استان بوشهر برپا می‌شود، گزارش فعالیت‌های قرآنی از سوی مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ارائه می‌شود.

وی با تأکید بر محتوای این جلسه افزود: آئین‌نامه‌های مالی، پیگیری مسائل قرآنی مؤسسات از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه است و همچنین در این جلسه انتخابات هیئت مدیره نیز انجام می‌شود.

اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت بوشهر اظهار کرد: در پنجمین مجمع عمومی سالانه مدیران مؤسسات قرآنی، 7 نفر هیئت مدیره و 2 نفر به‌عنوان بازرس با اکثریت آراء انتخاب می‌شوند.
captcha