کد خبر: 3480365
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۳

مشارکت 1600 قرآن‌آموز ساوجی در آزمون طرح تربیت حافظان قرآن کریم

گروه فعالیت‌های قرآنی: آزمون چهارمین دوره طرح تربیت حافظان قرآن کریم در شهرستان ساوه با مشارکت 1650 قرآن‌آموز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از استان مرکزی، آزمون کتبی چهارمین دوره طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم در شهرستان ساوه به همت اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان در مصلی امام علی(ع) با حضور مسئولین شهرستانی روز گذشته، 13 اسفند ماه برگزار شد.
حجت‌الاسلام سید محمد طباطبایی رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان ساوه در حاشیه این آزمون به خبرنگار ایکنا گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فعالیت‌های قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، این سازمان شروع به تدوین برنامه‌ای به عنوان طرح تربیت حافظان قرآن کریم کرد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان ساوه 1650 قرآن‌آموز در سطوح مختلف حفظ در آزمون چهارمین دوره تربیت حافظان قرآن کریم ثبت‌نام کردند افزود: ما در قرآن و روایات از معصومین(ع) سفارشاتی داریم که به قرآن کریم پناه ببرید و حقیقتاً کسی که قرآن را قرائت می‌کند و یا حفظ می‌کند آثارش را در خود احساس خواهد کرد.
حجت‌الاسلام طباطبایی با اشاره به نکات قوت و ضعف فعالیت‌های قرآنی در سطح شهرستان ساوه افزود: نکات قوت بسیاری در این شهرستان وجود دارد اما بنده چه در جلسات اوقاف و چه در جلسات دیگر گفته‌ام که ما در مسابقات غیرقرآنی همچون ورزشی که در سطح کشور برگزار می‌شود اهمیت بیشتری می‌دهیم و جوایز و هزینه‌های بسیار زیادی تقبل می‌کنیم ولی متأسفانه به بحث قرآن که می‌رسیم با توجه به سفارشات مسئولین در مسایل قرآنی و فرهنگی هزینه کمتری می‌کنیم که إن‌شالله این نقطه ضعف برطرف و بحث رقابت در قرآن بیشتر شود.

captcha