کد خبر: 3480485
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۵

ارتقاء اقتصادی و رشد معنوی خانواده‌ها هدف اصلی کمیته امداد است

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: ارتقاء اقتصادی و رشد معنوی جامعه هدف و رسیدن به توانمندسازی خانواده ها هدف اصلی کمیته امداد(ره) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، قنبر موسی‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان امروز، 14 اسفندماه در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار کرد: امروز امنیت و آرامش و آسایش ایران اسلامی مرهون فداکاری و ایثارگری شهدا و استقامت و بردباری خانواده معزز شهداست.

وی با بزرگداشت سالروز تأسیس نهاد مقدس کمیته امداد، افزود: 22 روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به دستور امام راحل این نهاد مقدس تأسیس و موظف به اجرایی کردن سیاست‌ها و تکالیف حاکم اسلامی در قبال افراد جامعه اسلامی شد.

موسی‌نژاد بیان کرد: در حال حاضر 51 هزار خانوار کردستانی زیرپوشش حمایت‌های این نهاد هستند که 10 هزار نفر در قالب 5 هزار خانوار در شهرستان قروه به طریقی وابسته به کمیته امداد هستند.

وی بیان کرد: ارتقاء اقتصادی و رشد معنوی جامعه هدف و رسیدن به توانمندسازی خانواده ها هدف اصلی کمیته امداد(ره) است.

به گفته مدیر کل کمیته امداد کردستان، این نهاد خادم محرومان و امانتدار نیکوکاران است که واسطه خیری برای ایجاد ارتباط بین نیکوکاران و نیازمندان شده است تا نیاز محرومین رفع شود.

وی به روز احسان و نیکوکاری اشاره کرد و افزود: احسان و نیکوکاری از شاخصه‌های جامعه اسلامی و مولفه‌های اجتماعی هر جامعه بشری است.

موسی‌نژاد تصریح کرد: هیچ جامعه پایدار نخواهد ماند مگر اینکه در قبال مردم و همنوعان خود احساس مسئولیت کند، چرا که انسان موجودی اجتماعی است.

مدیرکل کمیته امداد کردستان به ضرورت‌ها و کارکردهای احسان و نیکوکاری اشاره کرد و افزود: از مهم‌ترین آثار احسان و نیکوکاری در جامعه، کسب رضای الهی و نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) است.

وی دیگر اثر این مهم را رستگاری در آخرت برشمرد و افزود: این دنیا محل گذر است و تمام تلاش‌های ما باید معطوف به آخرت باشد.

به گفته موسی‌نژاد، نجات از بلاها و حوادث دنیوی از پیامدهای احسان و نیکوکاری است که مسیر زندگی نیکوکاران را از خطرات حفظ می‌کند.

وی به طول عمر ناشی از صدقات و احسان نیز اشاره کرد و گفت: جلب رضایت و محبت افراد که رضایت خدا را در پی دارد، از مصادیق بارز سیره ائمه اطهار(ع) است که اطعامی را که به آن نیاز داشتند به مسکین، یتیم و اسیر بخشیدند.

این مسئول این سیره را الگویی برای همه مسلمانان ذکر کرد و گفت: کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب و بال عاطفی نظام اسلامی به نیابت از حاکمان اسلامی به مستمندانی کمک می‌کنند که در ابعاد اقتصادی دچار مشکل هستند و نظام ما موظف به خدمت به آنان است.

وی با بیان اینکه بر تک تک افراد جامعه اسلامی نیز تکلیف است تا به یاری یکدیگر بشتابند، افزود: چالش فقر موجود با توجه به محدودیت منابع اعتباری دولت تنها با حمایت همه آحاد مردم می‌تواند بستر خدمت بهتر را فراهم کند.

موسی‌نژاد با بیان اینکه هم فقرا و هم متمکنان در بوته آزمایش قرار دارند، افزود: محرومان با فقر خود و توانمندان با دارایی خود امتحان می‌شوند.

وی یادآور شد: باید با ترویج سنت حسنه الهی احسان و انفاق، بستری فراهم کنیم تا توانمندان به وظیفه شرعی خود عمل کنند و محرومان هم به نوایی برسند.

captcha