کد خبر: 3480551
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹

خادمان مردم طبق تعالیم اسلام باید ساده‌زیست و پاک‌دست باشند

گروه اجتماعی: امام جمعه کرمانشاه گفت: خادمان مردم طبق تعالیم اسلامی باید ساده‌زیست و پاک‌دست باشند که این موضوع همواره مورد تاکید امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز عبادی ـ سیاسی هفته قبل دراین شهر با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به‌مناسبت حضور گسترده مردم در انتخابات، گفت: معظم‌له انتخابات را آزمونی عنوان کردند که ملت ایران اسلامی در آن سربلند بیرون آمدند و در سراسر کشور این انتخابات باحضور گسترده مردم برگزار شد.

وی افزود: جهانیان از حضور مردم متحیر ماندند و این حضور باشکوه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی تولید قدرت می‌کند.

امام جمعه کرمانشاه با بیان این‌که نمایندگان مردم و مسئولان موظف به خدمت‌گزاری هستند اظهار کرد: خادمان مردم طبق تعالیم اسلامی باید ساده‌زیست و پاک‌دست باشند که این موضوع همواره مورد تاکید امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.

آیت‌الله علما حضور پیوسته مسئولان در مسئولیت خویش را یک امر ضروری دانست و گفت: مسئولان باید عزم راسخ و هوشیاری داشته باشند تا بتوانند به مردم به بهترین شکل ممکن خدمت کنند.

امام جمعه کرمانشاه به 13 اسفند ماه سالروز تاسیس کمیته امداد به دستور امام خمینی(ره) اشاره داشت و افزود: امام راحل همواره به فکر قشر مستضعف و نیازمند بودند و توجه ویژه‌ای به فقرا و نیازمندان داشتند و در هفته نیکوکاری قرار داریم که باید افراد نیازمند را دریابیم.

وی 15 اسفند ماه روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی را یادآور و اظهار کرد: هر درختی که کاشته می‌شود به حفظ محیط زیست کمک می‌کند.

نمایند ولی‌فقیه در استان کرمانشاه حفاظت از محیط زیست را وظیفه همگانی عنوان و 17 اسفند ماه روز بزرگداشت سید جمال‌الدین اسدآبادی و تاسیس کانون‌های مساجد و 20 اسفند ماه روز ملی راهیان‌نور را یادآور شد.
captcha