کد خبر: 3480828
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
وزیری نژاد عنوان کرد:

جشنواره بین‌المللی بازی و اسباب بازی، فرصتی برای آموزش آموزه‌های دینی و قرآنی به کودکان

گروه اجتماعی: رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین با اشاره به برگزاری جشنواره بین‌المللی بازی و اسباب بازی در مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه قزوین، گفت: برگزاری این جشنواره فرصتی برای آموزش آموزه‌های دینی و قرآنی به کودکان فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، سعید وزیری‌ نژاد رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین در نشست خبری که صبح امروز در سالن جلسات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری برگزار شد، گفت: پنجمین جشنواره بین‌المللی بازی و اسباب بازی کودکان دیروز و امروز در ایام تعطیلات عید نوروز از 3 تا 12 فرودین به مدت 10 روز در مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه قزوین برگزار می‌شود.

وزیری نژاد اظهار کرد: این جشنواره با مشارکت استانداری، شهرداری، شورای شهر، صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی قزوین و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، در وسعت 2 هکتار در مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه قزوین و با بیش از 90 غرفه کارگاهی، فرهنگی، مذهبی، تاریخی، فروشگاهی و با اجرای بیش از 50 برنامه جُنگ و سرگرمی و 100 بازی بومی محلی استان قزوین و سایر استان‌ها برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین جشنواره‌ای با این عنوان و وسعت در سطح کشور بی‌نظیر است، بیان کرد: معرفی استان قزوین در سطح ملی و بین‌المللی، ترویج بازی‌های بومی و محلی، حمایت از تولید اسباب بازی‌های بومی و معرفی مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه قزوین، از جمله اهدافی است که با برگزاری این جشنواره به دنبال تحقق آن هستیم.

وزیری ‌نژاد عنوان کرد: قزوین دارای تنها موزه اسباب بازی قدیمی در سطح کشور با بیش از 350 قطعه اسباب بازی است و برای اینکه این موزه در سطح ملی و بین‌المللی مطرح شود، سایتی طراحی شده تا افراد با ارسال عکس از اسباب بازی‌های قدیمی خود، آنها را به اشتراک گذارند و در همین راستا موزه مجازی اسباب بازی‌های قدیمی در این جشنواره افتتاح و رونمایی خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین در رابطه با جزئیات برگزاری این جشنواره توضیح داد: کارگاه‌های آموزش نقاشی، قصه‌گویی، بازی و خلاقیت، بازی پازل، غرفه ملل با نمایش اسباب بازی‌های 30 کشور، برگزاری مسابقات ورزشی و تفریحی، مسابقه بچه‌های محله، نورافشانی مجموعه سعدالسلطنه در 5 شب، بازسازی مدارس قدیمی برای کودکان دیروز، غرفه تن‌پوش‌های عروسکی، غرفه‌هایی در حوزه سلامت کودکان، آموزش حقوق شهروندی، نمایش عروسک‌های نمدی، مقوایی، پارچه‌ای و... از برنامه‌های این جشنواره است و در قسمت فروشگاه هم، فروشندگان اسباب بازی از سراسر کشور اسباب بازی‌های خود را که بیشتر جنبه فکری و آموزشی دارد، عرضه خواهند کرد.

وزیری نژاد ادامه داد: برگزاری این جشنواره هم‌چنین فرصتی برای آموزش آموزه‌های دینی و قرآنی به کودکان فراهم می‌کند که در همین رابطه غرفه‌های بازی‌های قرآنی و آموزش آموزه‌های دینی توسط گروه‌های فرهنگی متخصص در قالب بازی به کودکان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: برای این منظور در سال‌های گذشته از گروه کودک و نوجوان حرم حضرت معصومه(س) که مجموعه روحانیون متخصص و کارکرده در این حوزه هستند، دعوت می‌شد و در این جشنواره در خدمت گروهی دیگر خواهیم بود که با ابتکاری جدید موضوعات اخلاقی، مذهبی و مهارت‌های زندگی را به کودکان آموزش دهند.

این مسئول تصریح کرد: در غرفه بازی‌های قرآنی نیز برنامه‌هایی برای آشنایی با سوره‌ها و قصص قرآن، آشنایی با سیره و زندگی ائمه معصومین(ع)، برنامه قرآن بخوان، جایزه بگیر و سایر برنامه‌های قرآنی برای تشویق و ترغیب کودکان به آموزش قرآن پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین با بیان اینکه با برگزاری این جشنواره در سال‌های گذشته، 400 هزار نفر گردشگر وارد استان و مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه قزوین شده‌اند، اظهار کرد: به واسطه برگزاری جشنواره بین‌المللی بازی و اسباب بازی در استان، زمینه ورود سرمایه‌گذارهای داخلی و خارجی، رونق و شکوفایی صنعت گردشگری و رشد اقتصادی استان فراهم خواهد شد.

وزیری نژاد در پایان خاطرنشان کرد: سعی کرده‌ایم در برگزاری پنجمین جشنواره بین‌المللی بازی و اسباب بازی هزینه‌ها تا حد زیادی مدیریت شود که برای این منظور اسپانسر‌هایی جذب شده و از ظرفیت تمامی دستگاه‌های اجرایی استان استفاده می‌شود و در مجموع طبق پیش بینی‌ها این جشنواره بین‌المللی با هزینه‌ای بالغ بر 250 میلیون تومان برگزار خواهد شد.
 

 
captcha