کد خبر: 3481168
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸

هدایایی از جنس نور برای دانش‌آموزان بیجاری

گروه اجتماعی: هدایای مقام معظم رهبری طی مراسمی با حضور نماینده بنیاد علوی، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسئولان شهرستان بیجار گروس، توزیع امروز، 16 آذرماه در کانون شهید الماسیه این شهرستان آغاز شد.

جعفر میرزمانی گنجی، نماینده بنیاد علوی و مسئول توزیع هدایای رهبری در حاشیه مراسم اهدای هدایای رهبری به دانش‌آموزان بیجاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: یکی از فعالیت‌های بنیاد علوی توزیع پوشاک و هدایای رهبری بین دانش‌آموزان و خانواده‌های محروم است.

وی به توزیع هدایای رهبری در شهرستان‌های کمتر توسعه یافته اشاره کرد و افزود: امسال این هدایا به شهرستان بیجار تخصیص یافته است و کار توزیع آن از امروز آغاز شده و تا نوزدهم ادامه خواهد داشت.

هدف از این کار را کمک به خانواده‌های محروم عنوان کرد و گفت: در هدایایی که برای این شهرستان در نظر گرفته شده، 2 هزار و 430 سبد شامل کفش، شلوار و پیراهن پسرانه و یک هزار و 870 سبد شامل کفش، مانتو و شلوار دخترانه قرار گرفته است.

محسن لطف‌اللهی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیجار گروس نیز در این مراسم ضمن آرزوی طول عمر بابرکت برای مقام معظم رهبری و تشکر و قدردانی از رهبر انقلاب که توجه ویژه‌ای به مناطق محروم دارند، عنوان کرد: این هدایا در بین دانش‌آموزان پایه ابتدایی و متوسطه اول در تمام روستاهای سطح شهرستان و مدارس حاشیه شهر توزیع خواهد شد.

وی بیان کرد: بنیاد علوی زیرمجموعه بنیاد مستضعفان است که وابسته به دفتر مقام معظم رهبری بوده و هرساله از طریق این بنیاد هدایایی برای شهرستان‌های مختلف ارسال می‌شود که امسال این هدایای متبرک به شهرستان بیجار تعلق گرفته است.

لازم به ذکر است؛ در مجموع چهار هزار و 300 بسته پوشاک که از هدایای مقام معظم رهبری به مناطق کمتر توسعه یافته می‌باشد توسط بنیاد علوی در شهرستان بیجار توزیع شد.

captcha