به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام و المسلمین میثم امرودی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در اختتامیه چهارمین جشنوازه شکوفا و افتتاحیه پرتال شهرداری تهران و همچنین پنجمین جشنواره ساب پرتالهای محلههای تهران که در برج میلاد برگزارشد، گفت: اولین شعاری که در شهرداری تهران مطرح کردیم این بود که شهر خوب یافتنی نیست بلکه ساختنی است .
وی افزود: شکلگیری شهر مجازی چه بخواهیم و چه نخواهیم در آیندهای نزدیک اتفاق خواهدافتاد، لذا اگر نتوانیم شهر مجازی را با توجه به الگویهای اسلامی ایرانی خودمان بسازیم این شهر الگوهای خود را به ما تحمیل میکند. بر این اساس شهروندان جشنواره شکوفا، شهروندانی هستند که تصمیم دارند با معیارهای داخلی شهر مجازی را به درستی بسازند .
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به سه نقطه اشتراک میان شهر مجازی و شهر واقعی و مطلوب تصریح کرد: شهر مجازی تمامی ویژگیهای شهر واقعی را دارد به این معنی که شهر واقعی و مطلوب شهری است که در آن امنیت برقرار باشد و در شهر مجازی نیز باید این فضای امنیت و آرامش حکم فرما باشد تا زمانی که خانوادهها وارد آن میشوند احساس امنیت کنند.
امرودی تاکید کرد: امنیت روانی، اجتماعی، شهری و امثال آن آینده ما را خواهدساخت. پس این امنیت باید هم در فضای واقعی و هم در فضای مجازی برقرار باشد.
در فضای واقعی شهر تهران عبادت را به وضوح میبینیم
وی با بیان اینکه یکی از نقاط مشترک
واقعی و شهر مجازی باید مسئله عبادت باشد، گفت: همانطور که در فضای واقعی شهر
تهران عبادت را به وضوح میبینیم در شهر مجازی نیز باید بوی توحید و معاد را احساس
کنیم به عبارت دیگر شهرمجازی تهران باید تبیین کننده شهر توحیدی و معادمحور باشد .
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در شهر مجازی تهران باید فضای
تعلیم وتعالی همچون شهر واقعی حاکم باشد .
امرودی با تاکید بر اینکه شهروندان ایرانی به پاکی، تمدن و اخلاق شهرهبوده و هستند، تصریح کرد: بر این اساس باید شهری بسازیم که اگر فرزند ما وارد آن شد مطمئن باشیم که چیزی به علم و عظمت او اضافه میشود .
وی با انتقاد از کمبود شغلهایی که به فضای مجازی مرتبط هستند، گفت: تجربه حضور جوانان ما در جشنوارههای خارجی و داخلی نشان داد که این افراد همواره از سایر کشورها بهتر درخشیدند و این موضوع ضرورت گسترش جشنواره شکوفا در سطح بینالمللی را ایجاب میکند.
هر ایرانی در هر کجای دنیا ایرانی باقی بماند
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در پایان از رونمایی معاونت فرهنگی مجازی در افتتاحیه هشتمین جشنواره ساب پرتال شهرداری تهران خبرداد و گفت: انشالله این فضا طلیعهای باشد که هر ایرانی در هر کجای دنیا ایرانی باقی بماند .
به گزارش ایکنا در ادامه این مراسم غلامحسین غنی مدیر کل توسعه و برنامهریزی شهری با بیان اینکه امروزه شهرداری تهران به عنوان یک نهاد اجتماعی در راستای نهادینه شدن فعالیتهای اجتماعی شهروندان تلاش میکند، عنوان کرد: به عقیده ما برای رسیدن به این هدف باید از کانونهای محله به عنوان مهمترین بستر مشارکت اجتماعی استفاده کرد .
وی ادامه داد:چهارمین دوره جشنواره شکوفا در قالب خانههای فناوری و مجازی با هدف ارتقای سواد رسانه، خانواده محوری، محله محوری و کارآفرینی دیجیتال کار خود را آغاز کرد.
غنی با تاکید بر اینکه برقراری ارتباط اجتماعی با گروههای مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان و جذب آنها در فن بازارها از مهمترین اهداف جشنواره بوده است، گفت: شکوفا با توجه به اصالت موضوعی خود در پی کشف نگاههای جدید و توسعه فن بازار است. شکوفا برنامهای برای پرورش ساختارهای اجتماعی و دمیدن روح در زندگی شهری است .
مدیر کل توسعه و برنامهریزی شهری در ادامه با اشاره به تعداد شهروندان شرکت کننده در چهارمین دوره از جشنواره ساب پرتالهای محلههای تهران تصریح کرد: در این دوره ازجشنواره کانون بازیهای رایانهای با بیش از 400 هزار نفر، کانون تلفن همراه با بیش از 7 هزار اثر، کانون توسعه مهارتهای یارانهای با حضور 16 هزار نفر، کانون رباتیک با مشارکت 857 تیم و کانون وبلاگ نویسی با دریافت 6800 اثر میزبان شهروندان بود .
غنی درپایان تاکید کرد: جشنواره پنجم ساب پرتالهای محلههای تهران با محوریت سبک زندگی ایرانی و اسلامی کار خود را آغاز میکند .