کد خبر: 3481852
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
ذوالفقاری:

شهید انصاری جلوه‌ای از فعالیت خالصانه در کانون‌ مساجد اراک بود

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی با اشاره به شهدای مدافع حرم گفت: شهید انصاری یکی از مدافعین حرم است که 20 سال در اراک مسئول کانون مساجد بود و با عملکرد خالصانه، شاگردان خوبی تربیت کرد و خداوند بهترین مصلحت خود یعنی شهادت را به او تقدیم نمود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی، امروز، سه‌شنبه 18 اسفندماه در مراسم گرامیداشت بیست‌وسومین سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی سیدالشهداء خمین برگزار شد گفت: باید بتوانیم در مسجد برای ولایت‌مداری کار کنیم و با آن به ندای حضرت زهرا(س) در خصوص دفاع از حریم ولایت تلاش کنیم.
وی افزود: هم اکنون 23 هزار کانون مساجد در کشور فعال است و 530 کانون در استان مرکزی فعالیت دارند که 20 هزار نفر را تحت پوشش برنامه‌های فرهنگی و هنری خود قرار داده‌اند.
حجت‌الاسلام ذوالفقاری با بیان اینکه استان مرکزی در پنج سال اخیر رتبه‌های اول تا سوم را در کانون‌های مساجد کشور کسب کرده است این موفقیت را ناشی از کیفیت بالای برنامه‌ها، اجرای برنامه‌های ابلاغی از سوی ستاد عالی، استفاده از ظرفیت نخبگان، برقراری ارتباط با دستگاه‌های فرهنگی و برنامه‌های ابتکاری دانست.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی توانسته است به حد نصاب 60 درصدی تشکیل کانون مساجد در روستاها برسد و این یکی از موفقیت‌های بزرگ استان است، کانون‌های مساجد در سال 94 با مشکلات مالی مواجه شدند اما توانستند از طریق اقتصاد مقاومتی طرح‌های خود را اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه خمین و ساوه تنها شهرستان‌های دارای نمایندگی کانون مساجد در استان هستند افزود: در کشور فقط شهرهای دارای فرمانداری ویژه می‌توانند مجوز نمایندگی دریافت کنند و خمین به عنوان زادگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی توانسته است نمایندگی بگیرد و اقدامات خوبی انجام داده و از کانون‌های موفق به شمار می‌آید.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی برگزاری جشنواره کشوری محراب قلم در خمین را نتیجه عملکرد مطلوب کانون‌های مساجد خمین بیان کرد و افزود: اتحاد بین ارکان مساجد یعنی امام جماعت و مسئولین کانون‌ها یکی از دغدغه‌های کانون‌های مساجد است که برای جلوگیری از مشکلات احتمالی میثاق‌نامه مساجد تدوین شده است.
وی با اشاره به شهادت مدافعین حرم ادامه داد: شهید انصاری یکی از مدافعین حرم است که مدت 20 سال در اراک مسئول کانون مساجد بود و با عملکرد خالصانه خود توانست شاگردان خوبی تربیت کند و خدا بهترین مصلحت خود یعنی شهادت را به او تقدیم کرد.
حجت‌الاسلام ذوالفقاری با بیان اینکه کار فرهنگی دیربازده است خاطرنشان کرد: فعالیت‌های کانون‌های مساجد در بلند مدت آثار خود را نشان می‌دهد و نیازمند صبوری مسئولان کانون‌هاست.
به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام سید علی حسینی، امام جمعه خمین نیز در این مراسم با اشاره به اینکه محفلی برتر از قرآن نداریم گفت: تنها راه نجات در برابر هجوم دشمنان توجه به قرآن است، قرآن از روخوانی شروع می‌شود و بعد از آن آشنایی با مفاهیم ومهمتر از آن عمل به قرآن است.
حجت‌الاسلام حسینی تأکید کرد: دانش‌آموزان و نوجوانان با حضور در مراکز قرآنی مساجد و انس با قرآن از مشکلات جامعه می‌کاهند
به گزارش ایکنا؛ رضا کوچکی مسئول نمایندگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خمین نیز در این مراسم گفت: از تعداد 60 کانون خمین 58 کانون به ثبت رسیده و فعال است، هدف اصلی کانون‌های مساجد این است که در هر مسجد جلسات تخصصی آموزش قرآن دایر شود.
یادآور می‌شود: در این مراسم میثاق‌نامه مساجد توسط مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی و امام جمعه خمین به شکل نمادین امضا شد.
captcha