کد خبر: 3482558
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
خطیب جمعه تهران:

آزمایش‌های موشکی برای حفظ امنیت ایران اسلامی است

گروه سیاسی: آیت‎الله امامی کاشانی، اهمیت قدرت نظامی برای امنیت کشور را یادآور شد و تأکید کرد که آزمایش‎های موشکی ما دنیا را نگران کرده اما ایران اسلامی برای امنیت خود این کار را می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله محمد امامی کاشانی، امروز، 21 اسفندماه، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با تشکر از شرکت مردم آگاه و بصیر ایران در انتخابات 7 اسفند گفت: این حضورها در صندوق‌های رأی تهدیدی برای دشمنان اسلام و کشور است.

وی افزود: اهمیت مجلس خبرگان به خاطر اهمیت حکومت و حاکم اسلامی است. در یکی از روایات مهم آمده است که کسی را حاکم قرار دهید که حلال و حرام را بشناسد و به دین معرفت داشته باشد(فقیه و مجتهد باشد) و مردم نیز باید حکم این شخص را بپذیرند.

امامی کاشانی اظهار کرد: از امام رضا(ع) پرسیدند چرا خداوند در قرآن می‌فرماید: «أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ». امام رضا(ع) پاسخ می‌دهند که خداوند احکام، قوانین و حدود دارد. این حدود را ملت‌ها باید حفظ کنند و برای رعایت این حدود، رئیس و حاکمی لازم است. اگر این حاکم فاسد و فاسق باشد حدود از بین می‌رود و لذا حاکم باید عادل باشد و حلال و حرام را بشناسد.

خطیب جمعه تهران اظهار کرد: اگر به روسای کشورها نگاه کنیم می‌بینیم بیشتر آنها به ملت خود یا ملت‌های دیگر ظلم روا می‌دارند و یا شریک ظلم دیگران هستند. حتی روسایی که پایبند رفاه ملت خود هستند اما ملت‌های دیگر را استثمار و استعمار می‌کنند.

امامی کاشانی ادامه داد: اما در ایران اسلامی در زمان امام(ره) و در زمان رهبر معظم انقلاب اوضاع چگونه بوده است؟ آیا نسبت به ملت‌ها و کشورهای دیگر تجاوز و تعدی صورت گرفته است ولو بعضی انکار کنند. در داخل کشور نیز رهبری انقلاب همواره سه قوه را توصیه و ترغیب به پایبندی و رعایت حقوق، دین و اقتصاد مردم کرده‌اند که این برگرفته از هویت یک حاکم است.

وی خاطرنشان کرد: برهمین اساس رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر ربا اعضای خبرگان رهبری فرمودند که بعد از من مراقب باشید چه کسی را انتخاب می‌کنید و در این رابطه به اهمیت سه اصل اقتصاد مقاومتی، پیشرفت و نفوذ اشاره کردند. اقتصاد مقاومتی باید استقرار یابد و ملت باید خود را در این عرصه نشان دهند. در عرصه پیشرفت علمی هم می‌بینیم که دنیا درباره موشکی که ایران آزمایش کرده صحبت می‌کند و اظهار نگرانی می‌نماید.

امامی کاشانی اضافه کرد: ملت ایران باید امنیت خود را حفظ کند و لذا در دنیا علیه ما حرف می‌زنند. در حالی که اطراف ایران پر از دشمن است. آیا این دشمنان نمی‌خواهند برای ما برنامه و شیطنتی ایجاد کنند؟ چرا ولی جرئت ندارند زیرا کشور از نظر علمی پیش رفته است. از سوی دیگر قدرت نظامی، تسلیحات و توان مجموعه نیروهای مسلح باعث شده است که دشمنان جرئت تعرض پیدا نکنند.

خطیب جمعه تهران ابراز کرد: دنیا در مقابل آزمایش موشک‌های قیام و قدر چنین برخورد می‌کند اما ایران کاری به این سخنان و حرف‌ها ندارد و برجام هم نشان داد ایران اهل مذاکره است ولی در عین حال امنیت کشور باید حفظ شود و لذا باید به پیشرفت نظامی اهمیت داد و هیچ‌گاه رهبر انقلاب و ملت به خاطر تحریم‌ها، مسئله امنیت را کنار نخواهند گذاشت. البته این آزمایش ربطی به برجام نداشته است و خود آنها نیز به آن اذعان کرده‌اند.

امامی کاشانی با اشاره مجدد به سه توصیه رهبری مبنی بر توجه به اقتصاد، رشد علمی و نفوذ بیگانگان گفت: حکومت باید چنین باشد و حکومت ما حکومتی است که ضعفا و ملت‌های محروم را حساب می‌کند که آن هم به خاطر رهبری ولی فقیه است.

بنابراین گزارش خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه با اشاره به مباحث خطبه‌های قبلی درباره تمدن اسلام گفت:یکی از چهره‌های تمدن اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) است. زیرا اسلام دینی دارای ضوابط و حقوق و قوناین است و منادیان اسلام نیز کسانی هستند که به نحواعلا در چارچوب این ضوابط عمل کرده‌اند و اسوه هستند.

وی با اشاره به گفت‌وگوی علامه طباطبایی و هانری کربن، فیلسوف فرانسوی، گفت: کربن در یکی از این گفت‌وگوها می‌گوید من وقتی دلم می‌گیرد آیات قرآن به ویژه سوره انسان را می‌خوانم. این سوره به سه روز روزه گرفتن اهل بیت(ع) با آب و دادن افطاری خود به مسکین، یتیم و اسیر اشاره دارد.

امامی کاشانی اظهار کرد: از این سوره می‌توان استفاده برد که اگر مثل اهل بیت نمی‌توانیم عمل کنیم اما اگر مال و ثروت‌مان بیش از نیازمان بود بخشی از آن را خویشاوندان، همسایگان، فقرا و ... بدهیم. اینکه هم در لفظ بگوییم فاطمی و حسینی هستیم کاری درست نمی‌شود بلکه نیاز به اشتراک معنوی است. حضرت فاطمه(س) کوثر و خیر کثیر است و ما اگر خیر کثیر نیستیم خیر قلیل باشیم.

وی با اشاره به داستان بخشش لباس عروسی به فقیر از سوی حضرت فاطمه زهرا(س) در شب عروسی و پاسخ حضرت زهرا(س) به پیامبر(ص) درباره چرایی این کار، گفت: حضرت زهرا(س) در پاسخ به پدر بزرگوارش گفت ما از شما یاد گرفتیم که «لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ».

امامی کاشانی اظهار کرد: این انسان‌ها اسوه هستند که همه را در برابر خود به تعظیم درمی‌آورند. بنابراین اگر گفته می‌شود زیربنای اقتصاد، فرهنگ و سیاست، اخلاق است منظور چنین اخلاقی است.

captcha