کد خبر: 3483050
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۴
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری رشت خبر داد:

اجرای پروژه نقاشی دیواری دفاع مقدس در 4 نقطه از شهر رشت

گروه اجتماعی: بشردانش از اجرای پروژه نقاشی دیواری دفاع مقدس در شهر رشت خبر داد و گفت: این پروژه اردیبهشت‌ماه 95 به اتمام می‌رسد.

محمدباقر بشردانش، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از اجرای پروژه نقاشی دیواری با موضوع دفاع مقدس بر دیوارهای شهر رشت خبر داد و اظهار کرد: این پروژه در راستای مصوبات ستاد برگزاری نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طرح‌های تعیین شده نقاشی دیواری دفاع مقدس به تصویب دبیرخانه ستاد کنگره رسیده است، افزود: هنرمندان همشهری اجرای نقاشی را در 2 نقطه شهر رشت آغاز کرده‌اند که تا پایان سال تکمیل می‌گردد.. این نقاشی‌ها روی دیوار هیئت رزمندگان و یکی از دیوارهای خیابان سعدی کشیده  می‌شود.

بشردانش با اشاره به جانمایی و معرفی مکان‌های ویژه نقاشی‌های دیواری دفاع مقدس توسط ستاد کنگره هشت هزار شهید گیلان، خاطرنشان کرد: نقاشی‌های دیواری دفاع مقدس در مجموع در 4 نقطه از شهر رشت کشیده خواهند شد و این کار تا اردیبهشت‌ماه 95، همزمان با برگزاری کنگره ملی شهدای استان به اتمام می‌رسد.
captcha