کد خبر: 3483486
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶

پیشنهاد رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به راه‌اندازی «آکادمی تلاوت»

گروه فعالیت‌های قرآنی: در آخرین جلسه شورای مرکزی جمعیت قرآنی استان تهران در سال 95 از سوی محمدرضا پورمعین پیشنهاد را‌ه‌اندازی «آکادمی تلاوت» در تمامی سطوح از مقدماتی تا پیشرفته برای تمامی رده‌های سنی ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آخرین جلسه شورای مرکزی جمعیت قرآنی استان تهران در سال 95 و ششمین جلسه پنجمین دوره این شورای، صبح امروز، 25 اسفندماه با حضور اکثریت اعضا در سالن اجتماعات سازمان دارالقرآن‌الکریم برگزار شد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از سوره مبارکه فتح توسط محمد خرمیان، قاری بین‌المللی کشورمان آغاز شد و در ادامه هر کدام از اعضا اهم اخبار و رویدادهای اخیر حوزه فعالیت‌ کاریشان را بیان کردند. سپس جلسه به بررسی دستورات پرداخت.
محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در ابتدا گزارشی از عملکرد این شورا در سال 94 ارائه کرد و سپس گفت: برابر مصوبات ادوار گذشته برنامه پنج ساله‌ای برای این شورا و به منظور پیشبرد اهداف این جمعیت قرآنی ارائه شد که از مهم‌ترین آنها تشکیل و راه‌اندازی کمیته شش گانه در حوزه آموزش، پژوهش، فعالیت‌های اجتماعی ـ فرهنگی و هنری و همچنین انجام طرح‌های حمایتی و رفاهی است.
پیشنهاد رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به راه‌اندازی «آکادمیک تلاوت»
وی ادامه داد: در زمینه کمیته رفاهی حرکت‌های انجام گرفته است چنانکه طی هماهنگی‌های انجام شده زائرسراهایی برای اسکان نوروزی در نظر گرفته شده است که برخی با کارت عضویت جمعیت و برخی دیگر نیز با معرفی‌نامه این نهاد مردمی طی تعطیلات نوروز از این خدمات استفاده خواهند کرد.
پورمعین اظهار کرد: اما در خصوص راه‌اندای صندوق قرض‌الحسنه نیز رایزنی‌هایی با مسئولان بانک‌ قرض‌الحسنه رسالت و صندوق مهر امام رضا(ع) انجام گرفته است.
رئیس جمعیت قرآنی استان تهران با تأکید بر اینکه پس از راه‌اندازی کمیته رفاهی، اولویت با راه‌اندازی و تقویت کمیته آموزش است، تصریح کرد: البته مستندات و مقدمات تشکیل این کمیته توسط محمدمهدی بحرالعلوم از اعضای فعلی این شورا و الهام منگلی و سمیه حاجعلی از اعضای سابق شورای مرکزی ارائه شد.
پیشنهاد رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به راه‌اندازی «آکادمیک تلاوت»
وی با اشاره به پیشنهادی، تأکید کرد: طی صحبت‌هایی که با احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشورمان و محمدمهدی بحرالعلوم انجام گرفته شد، معتقدم بهتر است آکادمی تلاوت در تمامی سطوح از مقدماتی تا پیشرفته برای تمامی رده‌های سنی راه‌اندازی کنیم. به گونه‌ای که علاقه‌مندان با حضور در این مرکز به طور فشرده و به سرعت می‌توانند قرائت قرآن را فرابگیرند.
پورمعین بیان کرد: راه‌اندازی کمیته‌ها منوط به حضور سرپرستی از میان اعضای جمعیت است که دارای تجربه کافی در زمینه اداره آن کمیته تخصصی باشد و ناظر عالی از شورای مرکزی انتخاب شود. لذا در بهار سال آینده کمیته آموزش نیز باید با تقویت و مشخص شدن این افراد کارش را آغاز کند. همچنین برای سایر کمیته‌های نیز شرح وظایف و سرپرستان مشخص شود.
پیشنهاد رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به راه‌اندازی «آکادمیک تلاوت»
وی با اشاره به راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه ویژه اعضا ادامه داد: جمعیت قرآنی استان تهران دارای 500 عضو فعال، 250 عضو نیمه فعال و یا غیرفعال و تعدادی نیز عضو افتخاری است که این صندوق ویژه تمامی این گروه‌هاست که متقاضی دریافت وام هستند که در خصوص دریافت مبلغ حق عضویت و اینکه به صورت ماهیانه، فصلی و یا سالیانه باشد رأی‌گیری انجام می‌شود.
پورمعین با تأکید بر اینکه مهمترین‌ مسئله جمعیت قرآنی، مسئله مالی است، تصریح کرد: لذا بخشی از این مسئله را با اخذ کمک‌های دولتی، بخشی دیگر با کمک‌های خیرخوانه مردم و سایر آن نیز با کمک اعضای خود جمعیت قرآنی حل می‌شود که راه‌اندازی این صندوق قرض‌الحسنه نیز به دلیل حل مشکلات مالی اعضا است.
در ادامه محمدمهدی بحرالعلوم با اشاره به اینکه فعالیت کمیته آموزش به کمبود ایده‌ در این زمینه باز نمی‌گردد، اظهار کرد: بحث تشکیل این کمیته نیازمند حضور نیرویی به عنوان روابط، پشتیبان، اجرای و کارآمد است که باید برای این امر تدبیری در سال 95 اتحاذ شود چون ایده‌های این کارگروه و کمیته و فعالیت‌های آن مشخص و آشکار است.
پیشنهاد رئیس جمعیت قرآنی استان تهران به راه‌اندازی «آکادمیک تلاوت»
سپس سیدوحید مرتضوی با پیشنهاد اینکه یک نیروی اجرایی با روابط عمومی بالا، فعالیت‌های این شش کمیته را انجام دهد، گفت: این امر هم موجب می‌شود از سویی در هزینه‌های پرداختی جمعیت صرفه‌جویی شود و از سوی دیگری این فرد باید تجمیع این کمیته‌های تخصصی را دارا باشد.
براساس گزارش ایکنا، در ادامه جلسه پورمعین با اشاره به تهیه اساسنامه صندوق‌ قرض‌الحسنه ویژه اعضای جمعیت قرآنی، تصریح کرد: این اساس‌نامه توسط یوسف افراش و بهمن‌ جاهی تهیه شده است. اگر بگوییم راهکارهای عملیاتی ایجاد صندوق را جلوتر از تدوین اساسنامه آن انجام داده‌ایم گزافه نیست.
در ادامه در خصوص دریافت حق عضویت ماهیانه 20 و یا 10 هزار تومان میان اعضای این شورای مرکزی رأی‌گیری شد که براساس آرای مأخوذه مقرر شد 20 هزار تومان به عنوان حق عضویت از اعضایی که تمایل به عضویت در این صندوق را دارند، دریافت شود البته اساسنامه و شرح راه‌اندازی این صندوق و نحوه اعطا و دریافت وام به اطلاع اعضا نیز خواهد رسید.
طی این جلسه مصوب شد؛
-اعضای شورای مرکزی برای جلسه آینده که در سال 95 انجام می‌شود افرادی را از داخل اعضا و یا خارج از اعضای جمعیت قرآنی به عنوان سرپرست‌های این کمیته‌های شش‌گانه معرفی کنند.
-تأکید بر فعال کردن کمیته‌های تخصصی شش‌گانه
-معرفی فردی جامع‌الشرایط با روابط عمومی بالا و اطلاعات قرآنی کافی در زمینه این شش کارگروه به منظور عهده‌داری مسئولیت اجرایی
-تهیه متن پیامک در خصوص واریز ماهیانه 20 هزار تومان حق عضویت داوطلب برای افتتاح صندوق قرض‌الحسنه و ارسال آن از سوی دفتر جمعیت
گزارش تصویری را اینجا ببیند.
سمیرا باباجهد انصاری
captcha