کد خبر: 3483833
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳

برپایی مراسم تحویل سال نو در 23 بقعه خراسان‌شمالی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان‌شمالی از برپایی مراسم تحویل سال نو در 23 بقعه متبرکه استان خبر داد.

علی‌اکبر صفری، فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امورخیریه خراسان‌شمالی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: مراسم تحویل سال نو به‌صورت همزمان در 23 بقعه متبرکه استان با اجرایی برنامه‌هایی متنوع برپا می‌شود.
وی ادامه داد: این مراسم در محل امامزاده سیدعباس (ع) مرکز استان به صورت زنده از شبکه استانی پخش می‌‎شود.
صفری عنوان کرد: طرح آرامش بهاری در استان از 28 اسفندماه سال جاری آغاز و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد که در قالب این طرح خیمه‌های معرفت نیز در آستان امامزادگان برپا خواهند شد.
وی ادامه داد: این خیمه‌ها دارای غرفه‌های پاسخگویی به سؤالات شرعی، کودک و نوجوان و مشاوره در خصوص ثبت وقف هستند.
صفری گفت: در امامزدگانی که در مسیر عبوری مسافرین به بارگاه علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) قرار دارند، نمازجماعت، دعای کمیل و دعای ندبه برپا می‌شود.
وی با اشاره به اعزام 35 روحانی از قم به خراسان شمالی، گفت: از ظرفیت روحانیان استان نیز برای اجرای طرح‌های این سازمان در ایام نوروز استفاده می‌شود.
captcha