حجتالاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه مرکز فوق دارای حدود 400 طلبه حافظ قرآن کریم است، گفت: بر این اساس موجب شد تا حوزههایی را با محوریت قرآن راهاندازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه حوزههای علمیه فوق، قرآن محور است، عنوان کرد: تاکنون دو حوزه علمیه در این خصوص راهاندازی شده است یکی از آنها حوزهای در شهرستان فسا، روستای صحرارود استان فارس است. این روستا سه هزار جمعیت دارد و حدود 75 شهید دارد. یکی از حافظان قرآن کریم که حفظش به اتمام رسید و اصالتاً صحرارودی بود این مرکز را با عنوان امیرالمؤمنین(ع) راه انداخت که هم دارای مدرسه و هم حوزه است.
شاهسونی بیان کرد: حوزه دیگری نیز در شهر قرآنی استهبان با سابقه دیرینه با نام «امام صادق(ع)» و با مسئولیت حجتالاسلام خاوری، امام جمعه استهبان برپاست که طی رایزنی که انجام گرفته است دورههای این حوزه نیزقرآن محور است.
مدیر مؤسسه قرآنی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) تصریح کرد: مراد از حوزه علمیه قرآن محور این است که دورهای جدا از دورههای حوزه علمیه راهاندازی میشود به گونهای که افراد طی دو سال حافظ قرآن کریم میشوند و اینکه در این دو سال یک پایه از حوزه را میگذرانند چون در حوزه هر طلبه هرساله یک پایه میخواند، اما با این طرح علاوه بر اینکه طی دو سال حافظ قرآن میشود، طی آن دو سال نیز یک پایه را میخواند.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام در حوزه علمیه امام صادق(ع) استهبان در این دوره آغاز شده و تا فروردین 95 ادامه داد، بیان کرد: در ابتدای این طرح طلبهها روزی نیم صفحه از قرآن کریم را حفظ میکنند و به مرور بر حفظ روزانهشان افزوده میشود تا به یک صفحه میرسد.
شاهسونی تأکید کرد: البته در کنار حفظ قرآن، مفاهیم، نکات تجویدی و تفسیر قرآن را فرا میگیرند. همچنین راهاندازی طرح مدرسه علمیه با رویکرد حفظ قرآن به صورت آزمایشی طی سال گذشته با موفقیت انجام شد به گونهای که 15 نفر از طلاب علاقهمند موفق به حفظ پنج جزء قرآن شدند لذا بر آن شدیم تا این طرح را به صورت قویتری در سال 95 پیگیر شویم.