کد خبر: 3484171
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷

عربستان با ناکامی یمن را ترک خواهد کرد

گروه سیاسی: خطیب جمعه ساوه با اشاره به بحران یمن گفت: عربستان بعد از یک سال تجاوز به اهدافش در یمن نرسید، سران جاهل عربستان به گمان خودشان می‌خواستند ظرف یک هفته یمن را تسخیر کنند و یک سال است در گل گیر کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی، امام جمعه ساوه، در نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان ساوه گفت: یکی از بهترین مصادیق تقوا صله رحم و ارتباط برقرار کردن با فامیل است و عکس آن از گناهان کبیره می‌باشد، ایام عید یک فرصت مناسب برای به جا آوردن این فریضه است.
وی ادامه داد: یکی از نتایج صله رحم عاقبت بخیری است، چنانچه در قرآن هم اشاره شده و قطع صله رحم لعنت خداوند و خسران به همراه دارد، حتی اگر خانواده‌ای ایمان قوی ندارد یا بد رفتاری می‌کند، انسان وظیفه دارد به دیدن آنها برود یا حتی با یک تماس تلفنی احوال آنها را بپرسد.
حجت‌السلام حسینی تصریح کرد: برای قطع صله رحم هیچ بهانه‌ای نمی‌توان آورد اسلام به دنبال وصل کردن دل‌ها آمده، البته صله رحم فقط دید و بازدید نیست، کمک کردن، پول قرض دادن، شاد کردن دل اقوام همگی از مصادیق صله رحم است ما در احادیث داریم که صله رحم اعمال را پاک می‌کند و زندگی را برکت می‌بخشد، درواقع بسیاری از گرفتاری‌ها با صله رحم برطرف می‌شوند، سبب دعای خیر است و اجل را به تأخیر می‌اندازد.
خطیب جمعه ساوه با اشاره به 29 اسفندماه، روز ملی شدن صنعت نفت افزود: همکاری و وحدت گروه‌های سیاسی باعث پیروزی مقابل دشمنان و غارتگران می‌شود، نفت ما که مورد غارت انگلستان بود با وحدت و اتفاق نظر توانستیم از دست استعمار خارج کنیم، امروز هم همانطور در منافع ملی همه باید همکاری کنیم دولت در برجام و به سرانجام رسیدن آن کارهای مثبتی انجام داد که باید هم از تیم مذاکره کننده و شخص دولت و بالاتر از آن مقام معظم رهبری تشکرکنیم البته همانطور که ایشان فرمودند برجام نه هدیه الهی است و نه فتح‌الفتوح، یک سری امتیازات به دست آوردیم که ابهاماتی دارد و امتیازاتی هم از دست دادیم و ثمراتش هنوز به بار ننشسته است.
 وی ادامه داد: باید به وضعیت روبه‌رشد بیکاری رسیدگی شود، در منافع ملی، حزب بازی‌های سیاسی را کنار بگذاریم و در برابر دشمن هم‌صدا شویم، پاسخ دکتر ظریف در بحث موشکی که گفت حرف و نظر ما همان حرف فرمانده سپاه است و ما موشک‌ها را برای دفاع می‌خواهیم و از کسی هم اجازه نمی‌گیریم جای تشکر دارد.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به بحران یمن افزود: عربستان بعد از یک سال تجاوز به اهدافش در یمن نرسید حتی آمریکایی‌ها با حمله به یمن مخالف بودند ولی سران جاهل عربستان به گمان خودشان می‌خواستند ظرف یک هفته یمن را تسخیر کنند و یک سال است در گل گیر کرده‌اند، ضمن اینکه وضعیت یمن آزمونی بود برای سازمان ملل و کشورهای مدعی حقوق بشر، یک سال کشتار ادامه داشت ولی صدایی از این کشورها درنیامد.
وی ادامه داد: بدون شک یمن پیروز میدان است و حتی در بحث نظامی خود را بهتر از عربستان نشان داد تعداد زیادی از مزدورهای عربستانی در این تجاوزکشته شدند، مسلمان مزدور دست کمی از آمریکای جنایتکار ندارد، درحال حاضر در یمن وضعیت خوبی را شاهد هستیم و امیدواریم خدای متعال به ما توفیق بدهد که حامی آنها باشیم.
خطیب جمعه ساوه در پایان تصریح کرد: در سوریه هم گروه‌های تکفیری فکر می‌کردند یکی دو ماهه کار را یکسره می‌کنند، جنگ سوره وارد ششمین سال شده و به لطف خداوند وضعیت به نفع دولت سوریه است، اما تلفات و آوارگی‌ها بسیار زیاد است، خدا لعنت کند آل‌سعود و اربابش آمریکا و انگلیس را که این جنایات را در منطقه به وجود آوردند امروز روسیه درحالی از سوریه خارج می‌شود که قدرت به نفع مردم و دولت سوریه است، گروه‌های تروریستی طرفدار آمریکا نیز به شدت ضعیف شده‌اند و ترکیه نیز درحال تغییر رویه است و دخالت نظامی غرب در خاک سوریه نیز منتفی شده است.
captcha