به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد طرح آرامش بهاری، حجتالاسلام حسین زارعزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد با اعلام این خبر افزود: واقف خیراندیش یزدی در لحظات آغازین سال جدید در جوار مضجع شریف حضرت امامزاده جعفر (ع) یزد و در مراسم تحویل سال دو قطعه زمین خود را وقف کرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان یزد افزود: حجتالاسلام والمسلمین موسوی، واقف خیراندیشی است که در اقدامی خداپسندانه دو قطعه زمین خود را به مساحت 289 و 254 متر مربع در شهر یزد به ارزش 12 میلیارد ریال وقف کرده است.
زارعزاده افزود: این وقف که اولین وقف ثبت شده در کشور در سال 95 است جهت افطاری مسجد خرمشاه یزد انجام شده.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم به برکت این اقدام واقف خیراندیش، این سنت حسنه بیش از پیش در جامعه توسعه یابد.
گفتنی است دومین وقف به ثبت رسیده سال 95 در شهرستان تفت و توسط یک مادر شهید صورت گرفت. در اینباره حجتالاسلام محمدعلی فلاح، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفت استان یزد از وقف سهدانگ از یک باغ توسط مادر شهید دهقانپور خبر داد.
وی با اعلام این خبر افزود: فاطمه حیدرعلیزاده، مادر شهید دهقانپور در اقدامی خداپسندانه سهدانگ از باغ خود را به نیت روضهخوانی حضرت اباعبدالله (ع) و طبخ آش در روز شهادت امام حسن مجتبی (ع) وقف کرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تفت در ادامه گفت: این واقف خیراندیش 306 متر از باغ خود را به ارزش 3 میلیارد ریال در شهرستان تفت وقف کرده است.
فلاح در پایان افزود: این وقف نخستین وقف جدید شهرستان و دومین وقف جدید استان یزد در سال 95 است.