کد خبر: 3484340
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۰
15 فروردین لغایت 15 اردیبهشت؛

16 یادواره شهدا در 16 شهرستان گیلان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس ستاد کنگره هشت هزار شهید گیلان از برگزاری 16 یادواره شهدا در 16 شهرستان گیلان خبر داد و گفت: یادواره ها از 15 فروردین لغایت 15 اردیبهشت 94 برگزار می شود.

ابراهیم جوادی، رئیس ستاد کنگره هشت هزار شهید استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با تبریک سال نو و تقارن آن با نخستین کنگره ملی شهدای گیلان که در اردیبهشت‌ماه جاری برگزار می شود، اظهار کرد: الحمدلله اوضاع به خوبی پیش می رود و امیدوار هستیم نتیجه سال ها تلاش را در اجلاسیه کنگره ببینیم و شانیت شهدای گیلان حفظ شود.

وی تصریح کرد: تمامی کارکنان و دست اندرکاران ستاد کنگره سرداران، امیران و هشت هزار شهید استان گیلان در حالت آماده باش به سر برده و هیچ کدام امسال تعطیلات نخواهند داشت. تمامی روزهای هفته را به برگزاری برنامه های مدون و برنامه ریزی برای کنگره اختصاص داده ایم و عید امسال ما تماما وقف شهداست.

جوادی از برگزاری 16 یادواره شهدا در 16 شهرستان استان گیلان خبر داد و گفت: مقرر شده از 15 فروردین لغایت  15 اردیبهشت 94 در قالب طرحی جهادی و انقلابی، یادواره هایی را با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های هرشهرستان برگزار کنیم که در این راه نهادهای بسیاری از جمله فرمانداری ها، فرماندهان سپاه شهرستان ها، سپاه قدس گیلان و بنیاد شهید نیز دخیل اند.

وی هم چنین از برخی طرح های ویژه نوروز در راستای برگزاری کنگره هشت هزار شهید استان یاد کرد و گفت: پیرامون طرح های متفاوت نوروزی بارها صحبت و مصاحبه شده اما مهم ترین آن ها طرح گیلان مطهر است که با همکاری نیروی انتظامی در حال اجراست و برمبنای آن ستاد تشریفات نخستین کنگره ملی برای مسافران نوروزی برنامه های فرهنگی متفاوتی را تهیه دیده است.

رئیس ستاد کنگره در پایان خاطرنشان کرد: معامله با شهدا معامله پر سودی است و تنها جایی که کار نتیجه بخش است و برکات معنوی آن مادام بر زندگی انسان سایه خواهد گسترد، تلاش برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره و دلاوری های شهداست.
captcha