کد خبر: 3484752
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴

دعایی که به همسایه‌ها اختصاص داشت

کانون خبرنگان نبأ: امام حسن مجتبی(ع) می‌فرماید: موقعی که مادرم حضرت زهرا(س) دعا می‌کرد دعایش را اختصاص به همسایه‌ها می‌داد عرض کردم مادر چرا برای خودمان دعا نمی‌کنید حضرت زهرا(س) فرمودند «الجار ثم الدار» اول باید همسایه را دعا کرد بعد از آن برای خودمان دعا کنیم.

آیت‌الله سید حبیب‌الله حسینی میانجی در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، با عرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) گفت: زنان باید از حضرت زهرا(س) الگو بگیرند و فرزندان نیکی تربیت کنند. از میان زنان نمونه‌ای که در قرآن آمده پیامبراکرم(ص) می‌فرماید: سیدة النساء العالمین که اختصاص به حضرت زهرا(س) دارد.


استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: در تمام 9 سال زندگی حضرت زهرا(س) هیچ تقاضایی از امام علی(ع) نکرد همان سفارشاتی که پیامبر اکرم(ص) می‌فرمودند عمل می‌کرد؛ نام فاطمه زهرا(س) را بدون وضو هم نمی‌توان لمس کرد.
مدرس درس خارج و اصول ادامه داد: امام حسن مجتبی(ع) می‌فرماید: موقعی که مادرم حضرت زهرا(س) دعا می‌کرد دعایش را اختصاص به همسایه‌ها می‌داد عرض کردم مادر چرا برای خودمان دعا نمی‌کنید حضرت زهرا(س) فرمودند «الجار ثم الدار» اول باید همسایه را دعا کرد بعد از آن برای خودمان دعا کنیم.

انقاق حضرت زهرا به فقیر
آیت‌الله حسینی میانجی گفت: هر دختری شب عروسی دلش می‌خواهد لباس نو بپوشد پیامبر(ص) هم لباسی را برای عروسی حضرت زهرا(س) خرید، فقیری جلو حضرت زهرا(س) را گرفت حضرت فرمودند: دوره من را با یک چادر بپوشانید و حضرت زهرا(س) لباس نو و گرانی را که پیامبر(ص) برای عروسی حضرت زهرا(س) خریده بود را به فقیر داد.

وی ادامه داد: فردا پیامبر(ص) به دیدار حضرت زهرا(س) آمد پیامبر علاقه خاصی به حضرت زهرا(س) داشت زیاد پیش فاطمه زهرا(س) می‌آمد پیغمبر فرمود من لباس نو برای شما خریده بودم تن شما باشد حضرت زهرا(س) فرمودند: دادم به فقیر پیامبر(ص) فرمودند: پیراهن کار کرده را به فقیر می‌دادی عرض کرد شما فرمودید در قرآن مجید آمده «لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ» آن چیزی را که خیلی دوست دارید انفاق کنید.

سوره کوثر
مدرس سطوح عالی حوزه علمیه اضافه کرد: مشرکان و دشمنان پیامبر، رسول خدا را به دلیل اینکه فرزند پسر نداشتند به کنایه و طعنه ابتر و بلا عقب می‌نامیدند و می‌گفتند پیامبر بعد از خودش کسی ندارد و سوره مبارکه کوثر «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ»  درباره حضرت زهرا(س) و در جواب طعنه‌ها و کنایه‌های مشرکان مکه نازل شد و اکثر مفسرین شیعه و امامیه می‌نویسند کوثر، حضرت زهرا(س) است. کوثر هم یعنی خیلی کثیر یعنی پیامبر ابتر نیست. و نسل پیامبراکرم(ص) از حضرت زهرا(س) است.

ولایت مداری حضرت زهرا در ماندگاری دین
آیت‌الله حسینی میانجی تشریح کرد: بیشتر سادات فاطمی از اولاد حضرت زهرا(س) هستند. امام خمینی، مقام معظم رهبری، آيت‌الله مرعشی نجفی، آیت‌الله گلپایگانی همه این سادات فاطمی به برکت و اثرحضرت زهرا(س) است و شجاعت را این بزرگواران از حضرت زهرا(س) ارث گرفته‌اند و می‌بینیم که امام خمینی، مقام معظم رهبری، آيت‌الله مرعشی نجفی، آیت‌الله گلپایگانی هم خیلی خدمت به اسلام و ماندگاری دین کردند و همه آنها به برکت حضرت زهرا(س) است و از آن می‌توان ولایت حضرت زهرا(س) در ماندگاری دین را نتیجه گرفت.
وی ادامه داد: 600 میلیون نفر در دنیا سادات هستند و از اولاد حضرت زهرا(س)  به حساب می‌آیند وجود حضرت زهرا(س) و اولاد حضرت زهرا(س) همچون امام خمینی(ره) و... است که باعث اثر و ماندگاری دین شده است و اگر حضرت زهرا(س) نبود اثری از دین و هم سادات نبود.



علیرضا برومند

captcha