کد خبر: 3484757
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵
وحدتی:

آموزش و پرورش نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی و وقف در بین دانش‌آموزان دارد

گروه اجتماعی: رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با تأکید براینکه آموزش و پرورش نقش مهمی در ترویج فرهنگ قرآنی و وقف در بین دانش‌آموزان دارد، اظهار کرد: علت ماندگاری وقف ارتباط خلوص نیت به رحمت و عنایت پروردگار مهربان و سپرده شدن کار به اراده ابدی خالق متعال است.

صفر وحدتی رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، با بیان اینکه یکی از بهترین راههایی که میتواند برای انسان باقیات الصالحات باشد، وقف است اظهار کرد: علت ماندگاری وقف سپرده شدن کار به اراده ابدی خالق متعال است.

وی اولین مسئله در بحث آموزش و پرورش، بهره‌گیری از اصول و موازین تربیتی در برنامه ریزی‌ دانست و ادامه داد: اصول تعلیم و تربیتی ما از قرآن و فرهنگ اهل بیت(ع) اخذ شده و این مایه افتخار ما تلقی می شود.

وحدتی با اشاره به ارتباط آموزش و پرورش با نونهالان جامعه افزود: آموزش و پرورش با توجه به ارتباط با نونهالان، نوجوانان و جوانان جامعه می‌تواند نقشی به‌سزائی‏ در ترویج فرهنگ قرآنی و وقف ایفا کند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی یادآور شد: کار فرهنگی و دینی به صورت جزیره‌ای عمل کردن جواب نمی‌دهد، ادارات فرهنگی باید با هم و به صورت متمرکز برنامه‌ها را برگزار نمایند و برنامه‌های قرآنی را در قالب شورای قرآنی برنامه‌ریزی و‌‌ اجرا کنند.

وی با بیان برنامه‌های اجرایی جهت آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ وقف تصریح کرد: اجرای برنامه وقف از طریق نمایش برای دانش آموزان در مدارس از جمله برنامه‌های اداره در سال جاری است.

وحدتی تاکید کرد: ترویج فرهنگ وقف در بین دانش آموزان، می‌تواند در راستای پیشبرد اهداف کشور مبنی بر رفع مشکلات نیازمندان موثر واقع شود و همچنین آشنا شدن دانش آموزان با کارهای نیک و خداپسندانه از نظر فرهنگی نیز حائز اهمیت است.

captcha