کد خبر: 3485031
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴
حجت‌الاسلام مهدوان:

مشکلات دسترسی به امام‌زاده‌ها مانع انجام فعالیت‌های فرهنگی است

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف شهرستان بستان‌آباد اظهار کرد: دوری امام‌زاده‌ها از موقعیت شهری، مشکلات دسترسی و همچنین کمبود بقعه درآمدزا مانعی در به انجام رسیدن بسیاری از کارهای فرهنگی و بهسازی، نوسازی شده است.

حجت‌الاسلام مهدی مهدوان، رئیس اداره اوقاف شهرستان بستان‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه اداره اوقاف در عملی ساختن نیت واقفان تاثیرگذار است اظهار کرد: اداره اوقاف نقش مهمی در ترویج این فرهنگ ارزشمند دارد و می‌تواند با عملی ساختن نیت‌های واقفان، نمودی از وقف را در جامعه به نمایش بگذارد و قدمی مثبت در راستای ترغیب مردم بردارد.

وی تأکید کرد: برای شکوفایی فرهنگ وقف در جامعه تنها یک نهاد یا ارگان مسئول نیست، بلکه تمامی دستگاه‏های تبلیغی و اجرایی کشور موظف‌اند تا در جهت اعتلای فرهنگ وقف در جامعه با یکدیگر همکاری کرده و زمینه ‏های گسترش آن را فراهم سازند، همچنین از آن جایی که انسان به طور فطری میل به جاودانه شدن دارد، وقف از جمله ابزارهایی است که میتواند پاسخ‌گوی این نیاز فطری بشر باشد.

مهدوان اظهار کرد: با در نظر گرفتن اینکه شهرستان بستان آباد به نوعی فاقد بقعه درآمدزا است از این رو در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی با مشکل روبه رو هستیم و درخواست نگاهی ویژه به اداره اوقاف شهرستان بستان‌آباد هستیم.
وی از دوری محل امام‌زاده مستقر در شهرستان بستان‌آباد گفت و افزود: متاسفانه علاوه بر اینکه امام‌زاده عبدالله از موقعیت شهری دور بوده از طرفی نامناسب بودن راه منتهی به آن مانعی در به انجام رسیدن بسیاری از کارها نظیر بهسازی و نوسازی شده است.
رئیس اداره اوقاف شهرستان بستان‌آباد
ادامه داد: اخذ سند مالکیت شش دانگ یک روستا به مساحت 18 هزار و 80 مترمربع از فعالیت‌های شاخص اداره در سال گذشته بوده است.
وی یادآور شد: برنامه انس با قرآن در ماه مبارک رمضان، دهه محرم و دهه فجر با مدیریت اداره انجام پذیرفت و مسابقه قرآنی با شرکت 380 نفر در رشته های حفظ، ترتیل، قرائت و اذان برگزار شد و در هر رشته سه نفر به مسابقات استانی راه پیدا کردند هم اکنون نیز برنامه آرامش بهاری در حال اجرا است.

captcha