به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، دکتر علیرضا اقدامی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان دیروز به منظور تبریک ایام نوروز با حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین دیدار کرد.
امام جمعه بندرانزلی در این دیدار با تبریک ایام نوروز و میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) به مراسم با شکوه تشییع پیکر 2 تن از شهدای گمنام در پایان سال 94 در دانشگاه آزاد شهرستان اشاره کرد و افزود: سعی کنید فضای مرقد پاک این دو شهید را به گونه ای بسازید که قابل بهره برداری مطلوب باشد و آثار و برکات فراوانی به دنبال خواهد داشت.
حجت الاسلام شمس الدین با اشاره به نامگذاری سال به شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تصریح کرد:امیدوارم سال 95 سال موفقیت جمهوری اسلامی باشد و در حقیقت اقدام و عمل نیز صورت گیرد تا پیشرفت روزافزون ملت ایران حاصل شود.
وی همچنین از شرکت های دانش بنیان به عنوان یک حرکت مطلوب در راستای پیشرفت روزافزون اقتصاد مقاومتی یاد کرد و گفت: اجرایی شدن و تاسیس این مهم می تواند تاثیر بسزایی در اقتصاد مقاومتی داشته باشد و چون تغییر دولت ها بر آن اثری ندارد قطعا نتیجه بسیار خوبی را به دنبال دارد.
امام جمعه بندرانزلی به نقش دانشگاه در تداعی شدن اقتصاد مقاومتی در شهرستان نیز اشاره و اظهار کرد: دانشگاه آزاد به دولت وابسته نیست؛لذا می تواند با همکاری بخش خصوصی اقدامات خوبی انجام داده و با تشویق دانشجویان و ایجاد بستر مناسب برای آنان کمکی برای اجرای بهتر اقتصاد مقاومتی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین در ادامه متذکر شد: اقتصاد مقاومتی و طرح هایی که با این هدف ایجاد می شوند بسیار زودبازده هستند و می تواند در رفع اشتغال نیز تاثیرگذار باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بندرانزلی نیز در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات این واحد آموزشی در سال 94 به تشییع پیکر دو شهید گمنام اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف ما این اقدام بود که بحمدالله انجام شد و به دانشگاه ما ماهیتی شهدایی داد.
تاسیس شرکت های دانش بنیان دیگر موضوعی بود که دکتر علیرضا اقدامی در دیدار با امام جمعه شهرستان به آن اشاره کرد و افزود: اگر بتوانیم اقتصاد مقاومتی را عملا اجرا کرده و تاسیس شرکت های دانش بنیان را پیگیری کنیم، دانشگاه آزاد قابلیت های خوبی برای اجرای هر چه بهتر این مهم دارد.