کد خبر: 3485120
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
به همت مؤسسه بین‌الحرمین؛

نمایشگاه فرهنگی با موضوع «اقتصاد مقاومتی» برپا شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌مناسبت دوازدهم فروردین و سالروز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود، نمایشگاه فرهنگی با موضوع اقتصاد مقاومتی را برپا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود، نمایشگاه  فرهنگی با موضوع اقتصاد مقاومتی را برپا کرد. 

این نمایشگاه به‌مناسبت ایام ولادت با‌سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و میلاد رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی‌(ره) و یاد شهیدان غریب مدافع حرم اهل البیت(ع) و سالروز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سی و دومین همایش پیمان با شهیدان میغان برگزار شد.

این نمایشگاه فرهنگی روز پنج‌شنبه، دوازدهم فروردین از ساعت هشت صبح و همزمان با سی و دومین یادواره شهدا و در جوار حسینیه شهدای میغان و با غرفه‌های مختلف تبلیغی و در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و با موضوع اقتصاد مقاومتی برگزار شد.

گفتنی است؛ روستای میغان شهرستان شاهرود با تقدیم صد شهید در دوران دفاع مقدس، نخستین روستا از نظر تعداد شهید نسبت به جمعیت خود در سطح کشور  است.

captcha