حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالفضل حکیمی، معاون پژوهش جامعةالقرآن الکریم و اهلالبیت(ع) در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به دعوت این واحد از علاقهمندان به فعالیتهای پژوهشی ـ تحقیقاتی، گفت: این بخش به منظور دستیابی به راهکارهای عملی و تولید و ترویج دستاوردهای علمی از ایدهها و طرحهای جدید در حوزههای قرآن و حدیث حمایت میکند.
وی با اشاره به موضوعاتی که مورد توجه و نیاز این واحد پژوهشی است، ادامه داد: از جمله از موضوعات اولویتدار میتوان به تفسیر برخی از سورههای منتخب قرآن کریم به صورت کاربردی ویژه مقطع ابتدایی، آموزش تفسیر ترتیبی و موضوعی ویژه نوجوانان و بزرگسالان، آموزش ترتیل مقدماتی ویژه خردسالان اشاره کرد.
حکیمی بیان کرد: همچنین فعالیتهای پژوهشی در زمینه آموزش ترتیل ویژه گروه سنی نوجوانان و بزرگسالان، آموزش روخوانی و تجوید ویژه قرآنآموزان بیسواد و کمسواد، تهیه و تولید کتاب کمک آموزشی حفظ قرآن درخصوص نظیم پرسش و پاسخ از مفاهیم آیات، موضوعاتی چون امامشناسی و قصص قرآنی ویژه خردسالان، اخلاق در قرآن ویژه نوجوانان و بزرگسالان، توجه به بیان آداب اسلامی، ویژه مقطع ابتدایی، روشها و متدهای نوین آموزشی و مدیریتی و بیان نکاتی درخصوص روانشناسی اسلامی و تربیت» ویژه مربیان و مدیران از دیگر مواردیست که مورد توجه واحد پژوهش جامعةالقرآن است.
معاون پژوهش جامعةالقرآن الکریم و اهلالبیت(ع) تصریح کرد: علاقهمندان آثارشان را در این موضوعات و یا طرحهای جذاب پژوهشیشان را میتوانند در قالب فایل word به رایانامه این مرکز به نشانی t.p@mjq.ir ارسال کنند و برای بهدست آوردن اطلاعات بیشتر با شمارههای 37739073 و 37830330- 025 داخلی 115 و 112 تماس بگیرند.
وی تأکید کرد: پژوهش و تحقیقات ارسال شده توسط کارشناسان و پژوهشگران این مرکز مورد بررسی و کارشناسی لازم قرار میگیرد و سپس زمینه نشر و ترویج آن به همت انتشارات جامعةالقرآن الکریم انجام میپذیرد.