کد خبر: 3485457
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳

اقتصاد مقاومتی را با فرهنگ‌سازی در میان مردم نهادینه کنیم

گروه اجتماعی: رئیس تبلیغات اسلامی دنا گفت: اقتصاد مقاومتی و عمل به آن را با فرهنگ‌سازی در میان مردم نهادینه کنیم.

حجت‌الاسلام سیدعلی بلادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی دنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی و عمل به آن را با فرهنگ‌سازی در میان مردم نهادینه کنیم.
وی افزود: اگر بنا باشد کاری اساسی و بنیادین در کشور انجام شود به‌ویژه در زمینه‌های مهمی همچون اقتصاد آن هم با نگرش مقاومتی باید ابتدا زمینه‌های آن با فرهنگ‌سازی و آگاه کردن مردم آماده شود، چراکه اگر فرهنگ‌سازی صورت گیرد، پذیرش آن توسط مردم و اجرای آن برای دولتمران آسان‌تر می‌شود.
رئیس تبلیغات اسلامی دنا با اشاره به بیانات هوشمندانه رهبر فرزانه انقلاب و نامگذاری سال جدید به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، اضافه کرد: خوشبختانه رهبری عزیر با فراست و هوشمندی و پیش‌بینی توطئه‌های دشمن هرساله در آغاز سال نو نقشه راهی برای همه ما ارائه می‌دهند که اگر به آن عمل شود یقیناً تأثیر شگرف آن را در زندگی روزمره خواهیم دید.
حجت‌الاسلام بلادی بیان کرد: باید بدانیم که تک تک افراد جامعه در هر جایگاهی که باشند باید با تمام وجود و عملاً به آن پایبند باشند و ما هم امیدواریم در راستای مسئولیتی که داریم بتوانیم به آن جامه عمل بپوشانیم.
وی ابراز کرد: همان طوری که ما وظیفه داریم فرهنگ مقاومت همچون جهاد و مبارزه در راه خدا را ترویج و تبلیغ کنیم، در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز بایستی مفاهیم فرهنگی مناسبی همچون اولویت تولید نسبت به واردات و مصرف اجناس داخلی را تبلیع و توسعه بدهیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دنا در پایان یادآور شد: به لحاظ فرهنگی و دینی محورها و پارامترهای اقتصاد مقاومتی چنان باید برای مردم نهادینه شود که عمل به آن‌ها به یک فرهنگ رایج در میان مردم و جامعه تبدیل شود.
captcha