کد خبر: 3485552
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲

تغيير شرايط جامعه در گرو صحت عمل بانوان به وظايف است

گروه اجتماعي: معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بيان اينكه ‌زنان نیز باید نسبت به نقش و مسئولیت خود واقف باشند تا بتوانند نارسایی‌هایی که در جامعه وجود دارد را برطرف کنند، گفت: اگر جامعه بانوان به درستی به وظایف خود عمل کند، شرایط جامعه نیز تغییر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، فرج‌اله خبیر معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در نشست با بانوان فرهیخته خوزستان که امروز 15 فروردین‌ماه در استانداری خوزستان برگزار شد، با بيان اينكه مسائل مربوط به بانوان در خوزستان و کشور بسیار است، اظهار كرد: نمی‌توان از نقش موثر بانوان در رشد و توسعه جامعه چشم پوشی کرد. اگر بانوان در حوزه‌های مختلف دانش، سلامت، بهداشت، کارآفرینی، فرهنگی و سیاسی فعالیت داشته باشند شرایط بهتری در جامعه ایجاد می‌شود و بالندگی جامعه بستگی فراوانی به نقش موثر بانوان در جامعه دارد.

وي با بيان اينكه ‌زنان نیز باید نسبت به نقش و مسئولیت خود واقف باشند تا بتوانند نارسایی‌هایی که در جامعه وجود دارد را برطرف کنند، گفت: در حوزه فعالیت زنان در جامعه محدودیت‌های بسیاری وجود دارد. ‌اگر جامعه بانوان به درستی به وظایف خود عمل کند، شرایط جامعه نیز تغییر خواهد کرد؛ این تغییر از جامعه بانوان آغاز می‌شود و آنان هستند که باید تغییر ایجاد کنند.

خبير عنوان كرد: چنانچه بانوان در ایفای مسئولیت اجتماعی خود و همچنین در تربیت فرزندان به درستی عمل کنند، بسیاری از بزهکاری‌ها و ناهنجاری‌های فرهنگی و اخلاقی که در جامعه با آن روبه‌رو هستیم، کاهش خواهد یافت. محرومیت بانوان در جامعه یک زمینه تاریخی دارد و اگر گفته شود در چند سال این محرومیت برطرف خواهد شد، یک شعار است.

وی با اشاره به مشارکت زنان در جوامع غربی اظهار کرد‌: اگر در جوامع غربی زنانی به مطالبات خود دست پیدا کرده‌اند و در برخی از عرصه‌ها به برابری رسیده‌اند، آنان نیز با مبارزه و تلاش به مطالبات خود جامعه عمل پوشانده‌اند، حتی در برخی از کشورها زنان برای دستیابی به اهداف خود کشته داده‌اند و به زندان رفته‌اند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: بانوان از توانمندی بسیاری برخوردارند و باید مسئولیت‌های‌ مهم‌تری را در جامعه بر عهده گیرند اما مهم‌ترین نقش بانوان در جامعه نقشی است که در خانواده دارند که اگر این به نقش به درستی عمل شود، بسیاری از مسایل دیگر در جامعه رفع خواهد شد.

وی با اشاره به اشتغال زنان گفت: فرصت‌های شغلی براي بانوان برابر نيست و زنان کمتر از مردان از فرصت‌های شغلی برخوردارند و حتی در شغل‌های مشابه ممکن است دریافتی زنان نسبت به مردان کمتر باشد که این از جمله مشکلاتی است که با آن روبه‌رو هستیم.

خبیر بیان کرد: اکنون جامعه در حال تحول است و همگی باید در تلاش باشند تا پیشرفت‌هایی که زمینه‌ساز حضور زنان در جامعه است، حاصل شود. امید است به شرایطی برسیم که فارغ از جنسیت، به نیاز همه به درستی توجه شود، به این ترتیب که در برنامه‌ریزی‌های شهری، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و فرصت‌های شغلی به شرایط برابر دست یابیم.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به لزوم ورود زنان به عرصه‌های مدیریتی بیان کرد: جهت ورود زنان به عرصه‌های مدیریتی کلان استان باید تلاش کرد. در این راستا قدم‌هایی برداشته شده که کافی نبوده است. در بسیاری از مناصب و مسئولیت‌ها زنان بهتر از مردان می‌توانند عمل کنند، به ویژه مسئولیت‌هایی که نقش عاطفه موجب عملکرد بهتری در آن مسئولیت خواهد بود. همچنین میزان تعهدپذیری و نظم بانوان در همه عرصه‌ها حتی در حوزه سیاست، نسبت به مردان بیشتر بوده است.

خبیر با اشاره به پیشنهاد مطرح شده در زمینه ایجاد صندوق مالی حمایت از زنان پژوهشگر استان خوزستان، اظهار کرد: می‌توان این پیشنهاد را در دستور کار قرار داد و اگر نهادی این صندوق را ایجاد کند، استانداری خوزستان حاضر به حمایت از آن خواهد بود.

captcha