کد خبر: 3486585
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۵
حجت‌الاسلام نکونام:

تاکید بر نقش هنرمندان در جلوگیری از استحاله جمهوری اسلامی

گروه اجتماعی:نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به وظیفه هنرمندان در به تصویرکشیدن تهدیدات و فرصت‌های انقلاب، غفلت از این مساله را زمینه ساز استحاله جمهوری اسلامی و رنگ باختن ارزش‌های اسلامی و اهداف اصلی انقلاب دانست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام،نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، ظهر امروز  19 فروردین در دیدار با هنرمندان و مدیران فرهنگی استان که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و به همت بسیج هنرمندان استان برگزار شد، با اشاره به اینکه پیوند هنر و انقلاب سبب طراوت و پویایی جامعه می‌شود اظهار کرد:هنرمندان باید راه حرکت، تهدیدات و فرصت‌های انقلاب را با هنر خود به تصویر بکشند و در انظار عموم قرار دهند چرا که اگر جامعه در وادی غفلت قرار گیرد دچار استحاله می‌شود.

وی استحاله را یکی از خطرات بزرگ برای جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: استحاله سبب رنگ باختن ارزش‌های اسلامی و اهداف اصلی انقلاب که امام خمینی(ره) و شهدا به دنبال آن بودند می‌شود.

حجت‌الاسلام نکونام با بیان اینکه یکی از مسائل مهم، ارتباط با جهان است و اگر این مهم در گفتمان انقلاب اسلامی درست معنا پیدا کند سبب استحکام پایه‌های نظام می‌شود، خاطر نشان کرد:اما اگر ارتباط به شکلی که امروز برخی می‌گویند ادامه پیدا کند بدون شک به استحاله می‌انجامد و این موضوعی است که باید با هوشیاری با آن برخورد کرد.

وی با اشاره به اینکه امروز در کشور بحث اعتدال و مذاکره مطرح است تأکید کرد: مذاکره و اعتدال یک بحث ارزشمند است اما باید درست مطرح شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه دنبال یک خط بودن اعتدال نیست، تصریح کرد:اعتدال و مذاکره مفاهیم قابل تأملی هستند که نیاز است هنرمندان آن را برای جامعه متعهدانه ترسیم کنند.

حجت‌الاسلام نکونام افزود: گاهی برخی افراد با این مفاهیم منفعلانه برخورد می‌کنند اما باید دانست که انفعال در انقلاب و دین خدا معنایی ندارد و هیچ مؤمنی حق ندارد در مواجهه با دشمن منفعل و ضعیف باشد بلکه باید در مذاکره با دشمن اقتدار داشته باشند.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه هر انسانی که حقیقت انقلاب را درک کرده باشد از نوع گفتمان همراه با انفعال نگران است، تأکید کرد: انفعال به روند انقلاب به شدت آسیب می‌رساند و ما امروز به دلیل مواجه با این مسئله نگران هستیم و باید هنرمند به میدان بیاید و افکار عمومی را به سمت اقتدار جهت دهد.

وی حوزه هنری را ارزشمند برشمرد و خاطرنشان کرد: هنرمند باید آنچه در درون شهدای مدافع حرم می‌گذرد را به جامعه انتقال دهد چرا که این برای حفظ جایگاه اولیه انقلاب در دنیا، لازم و ضروری است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیوند هنر و انقلاب سبب طراوت و پویایی جامعه می‌شود، گفت: کارهای انجام شده تا امروز جای تقدیر دارد اما در عرصه هنر و انقلاب جای کار بسیار است چرا که این دو مقوله هر دو گسترده و بی‌منتهی و نشأت گرفته از دین و وحی هستند.

captcha