کد خبر: 3486649
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
آیت‌الله خاتمی:

تکیه بر توان داخلی ایران را به جایگاه خوبی رسانده است

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: علی‌رغم همه تهدیدات و تحریم‌های دشمنان، تکیه بر توان داخلی ایران را به جایگاه خوبی رسانده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیتالله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، ظهر امروز 20فروردین 95، در خطبههای نماز جمعه این هفته زنجان، اظهار کرد: پس از کودتای سال 1332 آمریکا از ایران حمایت کرد و ایران به عنوان حیاط خلوت آمریکا شد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آمریکا با توطئههای مختلف از جمله کودتا، تحریک قومیت نتوانست با نظام اسلامی مقابله کند.

وی با اشاره به اتفاق 20 فروردین ماه سال 1359، تصریح کرد: اینروز به عنوان سالروز قطع روابط سیاسی از طرف آمریکا با نظام مقدس اسلامی است. این در حالی است که استقلال آمریکا همواره رشد بادکنکی داشته و قلدرمابانه برخورد کرده و در ایران نیز همینگونه وارد شد ولی با هدایت آیتالله کاشانی، قیام مردم و همراهی دولت آن زمان نه تنها آمریکا نتوانست به اهداف خود برسد بلکه نفت ایران ملی شد و استقلال یافت.

آیتالله خاتمی با تاکید بر اینکه در سال 1359 ایران دارای دانش هستهای، قدرت بینالمللی سیاسی و منطقهای نبود و آمریکا احساس میکرد که با قطع رابطه می‏‌تواند به اهداف مورد نظر خود برسد، گفت: طی سال‌هایی که آمریکا از هیچ تحریم و توطئه‌ای علیه ملت ایران فروگذاری نکرده است، مردم ایران به خوبی ایستادگی کرده و با تکیه بر توان داخلی به جایگاه خوبی رسیده است.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه روز ملی فن‌آوری هستهای از روزهای مهم نظام اسلامی است، خاطرنشان کرد: پیگیری این دانش از سال 85 آغاز شده است و آمریکا فکر نمیکرد ایران با قطع رابطه بتواند روی پای خود بایستد اما امروز نظام اسلامی رسما به دنیا اعلام کرد که به فن‌آوری غنیسازی انرژی هستهای دسترسی یافته است و نظام اسلامی با اتکا به دانش خود و با زحمات دانشمندان انقلاب اسلامی، امروز در تولید رادیوداروها، موفقیتهای چشمگیری را به دست آورده است.

آیتالله خاتمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای، از جمله شهید شهریاری، تصریح کرد: پس از 30 سال ایران نه تنها نفتی برای صادرات ندارد، بلکه وارد کننده نفت می‏‌شود که باید با تولید دانش هسته‏‌ای نوین، از ذلت نجات یافت که خوشبختانه با موفقیتهای دانشمندان هستهای در نانوتکنولوژی و دانش‌بنیان ایران را جزو کشورهای برتر جهان قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در پایان با اشاره به دو اتفاق در تاریخ کشور گفت: سالروز تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و حساب 100 امام خمینی (ره) در سال 58، سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیادشیرازی در سال 78 به دست گروهک تروریستی منافقین، از جمله دو اتفاق در تقویم کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.

captcha