کد خبر: 3486777
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
آصفری:

توقف زیاده‌خواهی‌های غرب در پسابرجام با اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر است

گروه سیاسی: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس سیاست تغییر رفتار ایران از سوی آمریکا را در قالب استراتژی براندازی نظام دانست و گفت: امروز نیاز کشور در مقابل افزایش زیاده‌خواهی‌های غرب در پسابرجام، اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است و لازم است مسئولان با عملیاتی کردن شعار سال به طور ملموس و عملی در مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب بایستند.

محمدحسن آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره ترفند آمریکایی‌ها در تحمیل دو راهی تحریم یا تسلیم حتی در دوره پسابرجام گفت: جمهوری اسلامی به دلیل اتخاذ استراتژی اسلامی و انقلابی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، به طور ماهوی در مقابل آمریکا و استراتژی نظام سلطه که همان حاکم کردن کامل سیاست‌های لیبرالی در سرتاسر جهان است، قرار دارد.

سیاست تغییر رفتار ایران در قالب استراتژی براندازی نظام است 

وی ادامه داد: استراتژی اسلامی نظام ما نیز مبارزه با مستکبران و طواغیت عالم تا برپایی عدالت در جهان است. لذا دشمنان این استراتژی و رویکرد که حیات و بقای خود را در تداوم استعمار خود می‌دانند تاب تحمل انقلاب اسلامی را ندارند و به همین منظور از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تمام تلاش‌ها و ترفندهای خود را به کار گرفتند تا مانعی برای پیشرفت جمهوری اسلامی باشند و هر نوع گزینه از گزینه نظامی و ترور گرفته تا تحریم و فشار را به کار گرفتند اما نتوانستند به اهداف خود دست یابند.

آصفری اظهار کرد: امروز مستکبران براساس همان سیاست براندازی، به دنبال آن هستند که در قالب توافق هسته‌ای و دستیابی به برجام سیاست تغییر رفتار ایران را عملی کنند، اما اینها نشان می‌دهد نه مردم ایران را شناختند و نه نظام جمهوری اسلامی ایران را.

اقتصاد مقاومتی؛ مانع اصلی توقف زیاده‌خواهی‌های غرب

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد: اگر قرار بود ملت ایران با این ترفندها تسلیم زورگویی‌ها و فشارهای آمریکا شود 37 سال این فشارها و سختی‌ها را تحمل نمی‌کرد. امروز نیاز کشور در مقابل افزایش زیاده‌خواهی‌های غرب پس از برجام، اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی می‌تواند معضل جدی بیکاری و تورم در جامعه را حل کند و ایران را به عنوان یک کشور قدرتمند در منطقه معرفی کند.

وی تأکید کرد: با توجه به موقعیت استراتژیکی که ایران به لحاظ منابع معدنی و زیرزمینی و سرمایه‌های فراوان انسانی و طبیعی دارد بهترین موقعیت را برای پیشرفت و خوداتکایی با اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دارد. لذا غرب بایستی متوجه باشد با تهدیدات و فشارها علیه ایران در این دوره نمی‌تواند برنامه‌های خود را پیش ببرد.

مسئولان اقتصاد مقاومتی را از خودشان شروع کنند

آصفری خاطرنشان کرد: لازم است دولت، مجلس و سایر مسئولان با عملیاتی کردن شعار سال به طور ملموس و عملی در مقابل زیاده‌خواهی‌های غرب بایستند و با حمایت از تولید داخل قدم‌های موثری در تحقق شعار سال 1395 انجام دهند.

منتخب مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان باید اقتصاد مقاومتی را از خودشان شروع کنند، گفت: امروز متأسفانه وقتی به برخی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها وارد می‌شویم با انواع و اقسام اجناس لوکس خارجی مواجه می‌شویم در حالی که نمونه داخلی این اجناس در داخل کشور وجود دارد و تولید آنها در داخل امکان‌پذیر است یا هزینه‌های سرسام‌آوری بابت سفرهای خارجی کارکنان دولت صورت می‌گیرد که این سفرها هیچ دستاورد و سودی برای کشور ندارد و لازم است بر مبنای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و دستورالعمل‌های ده‌گانه رهبر معظم انقلاب این‌گونه رفتارها اصلاح شود.

برجام، آزمون راستی‌آزمایی غرب، نه مجوزی برای برجام‌های بعدی

آصفری درباره اهداف آمریکا از پیش کشیدن برجام‌های دیگر پس از برجام هسته‌ای گفت: آمریکایی‌ها تصور می‌کنند با توافق هسته‌ای با ایران و رسیدن به برجام، ملت ایران ذوق‌زده شده‌اند و آنها می‌توانند در مسائل و حوزه‌های دیگر نیز به برجام‌های دیگری نیز دست یابند. اما غرب باید متوجه باشد که برجام، آزمون راستی‌آزمایی غرب است و اگر جمهوری اسلامی ببیند طرف مقابل به تعهدات خود عمل نمی‌کند مطمئنا تصمیمات دیگری از سوی جمهوری اسلامی اتخاذ خواهد شد که این تصمیمات قطعا به سود غرب نخواهد بود.

captcha