کد خبر: 3486899
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
موسوی:

خلوص؛ رمز جاودانگی شهید صیادشیرازی است

گروه اجتماعی:‌ جانشین فرمانده ‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ رمز جاودانگی صیادشیرازی در خلوص و خدایی بودن او نهفته بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، امیر ‌سرتیپ عبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده ‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در هفدهمین یادواره شهید صیادشیرازی که شامگاه دیروز، 20 فروردین ماه، به میزبانی مسجد چهارده معصوم (ع) منطقه اسلام‌آباد زنجان برگزار شد، اظهار کرد: پس از شهادت شهید صیادشیرازی در ۲۱ فروردین سال ۷۸ به‌دست منافقان کوردل، هر‌ ساله در سراسر کشور مراسم یادبودی برای این شهید بزرگوار برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این یادواره‌ها حاکی از اهمیت و مقام والای شهید صیادشیرازی در قلوب ملت ایران است، افزود: در طول برگزاری یادواره‌های مختلف، برای شهید صیاد‌شیرازی، مطالبی درباره ابعاد شخصیتی این شهید والامقام گفته و تکرار شده است، ولی با علاقه‌ای که ملت ایران به این شهید گرانقدر انقلاب و اسلام دارند، هرگز این گفته‌ها درباره وی خسته‌کننده و ملال‌آور نیست.

موسوی با تاکید بر اینکه بیان رشادت‌های شهدا در مراسم یابود قوت قلبی برای ملت ایران است، خاطرنشان کرد:‌ به پشتوانه ایمان و جهاد صیاد‌شیرازی‌ها کشورمان عزت و آبرو کسب کرده است و امروز به عنوان یک ابر قدرت در منطقه و حتی دنیا حرفی در مقابل دشمنان کور‌دل انقلاب اسلامی ایران دارد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه با مرور زندگی شهید صیاد‌شیرازی خاطرات بسیار زیادی وجود دارد که هریک در قالبی جداگانه می‌تواند مورد بررسی و نکته‌برداری قرار گیرد، خاطرنشان کرد:‌ در سفر به یاسوج، به مدرسه‌ای در یکی از روستاهای دور‌افتاده این منطقه رفتم، این مدرسه به نام شهید صیاد‌شیرازی نام‌گذاری شده بود و وقتی دلیل این نام‌گذاری را جویا شدم اهالی از علاقه و عشقی که نسبت به شهید صیاد‌شیرازی داشتند نام مدرسه را به ‌نام او نام‌گذاری کرده بودند. این در حالی بود که هیچ‌یک از اهالی و یا دانش‌آموزان شهید صیادشیرازی را از نزدیک ندیده بودند و تنها از روی عکسی که بر ‌روی درب کلاس درس دانش‌آموزان نصب شده بود، وی را می‌شناختند.

جانشین فرمانده ‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه رمز جاودانگی صیادشیرازی در خلوص او نهفته بود، گفت:‌ رمز جاودانگی صیادشیرازی در خلوص و خدایی بودن او نهفته است. او عاشق خدا بود و آیین عشق در همه حالات و رفتارهای او دیده می‌شد، که این عشق به خوبی در نمازها و خلوت‌های عاشقانه خود با خداوند متجلی می‌شد.

captcha