کد خبر: 3487885
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
مسرور خبر داد:

منطقه آزاد انزلی؛ ميزبان نمايشگاه پوشاک اسلامی

گروه اجتماعی: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از برگزاري نمايشگاه‌هاي مختلف در تقويم نمايشگاهي سالجاري خبر داد و گفت: در نظر داريم در بهار امسال ميزبان نمايشگاه پوشاک اسلامي در منطقه آزاد انزلی باشيم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، رضا مسرور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی امروز، 24 فروردین در ديدار با دبير كارگروه ساماندهي مد و لباس كشور و جمعي از صاحبان برندهاي مطرح و توليدكنندگان پوشاک كشور، اظهار کرد: محور كسب و كار منطقه آزاد انزلی در راستاي توسعه صادرات به كشورهاي حاشيه خزر است و برگزاري نمايشگاه‌هاي بين‌المللي و حمايت از توليدكنندگان و صادركنندگان صنعت پوشاک براي تبديل به قطب پوشاک اسلامي از اولويت‌هاي سازمان منطقه آزاد انزلی است.

وي با ابراز اميدواري نسبت به اثرات مثبت ديدار توليدكنندگان و صادركنندگان لباس كشور از اين منطقه در صادرات پوشاک كشور، افزود: در ظرف كمتر از يک سال مركز نمايشگاهي اين منطقه با رويكرد حمايت از صادركنندگان و برگزاري نمايشگاه‌هاي تخصصي با فعالين خصوصي – دولتي كشورهاي حاشيه درياي خزر و به ويژه روسيه، مورد بهره‌برداري قرار گرفته است.

مهندس مسرور از برگزاري نمايشگاه‌هاي مختلف در تقويم نمايشگاهي اين مركز در سالجاري خبر دارد و با بيان اينكه در نظر داريم در بهار امسال ميزبان نمايشگاه پوشاک اسلامي در اين منطقه باشيم، تصریح کرد: با عنايت به مزايا و معافيت‌هاي قانوني منطقه آزاد انزلي و نزديكي به مبادي ورودي مواد اوليه پوشاک و بازارهاي مصرف، حضور توليدكنندگان مطرح در اين منطقه فرصت مضاعفي را براي افزايش و تنوع صادرات محصولات ايراني به ويژه در بازار روسيه فراهم مي‌كند.

مديرعامل سازمان منطقه آزاد انزلي با اشاره به تحولات سياسي و اقتصادي ناشي از برجام و تغيیرات ايجاد شده در روابط روسيه با كشورهاي غربي، اين موقعيت را فرصت مناسبي براي فعالين اين عرصه ارزيابي و تصريح کرد: برگزاري و ميزباني از نمايشگاه تخصصي پوشاک كشورهاي حاشيه درياي خزر از ديگر برنامه‌هاي مهم ما در اين حوزه است.

حميد قبادي، دبيركارگروه مد و لباس كشور نیز در این دیدار، بیان کرد: اميدواريم نخستين نمايشگاه مد و لباس اسلامي در منطقه آزاد انزلي را با همكاري مشترک در اين منطقه برگزار كنيم.

وی ادامه داد: حمايت از توليدكنندگان داخلي حوزه پوشاک و طراح مد و لباس كشور از سوي اين دبيرخانه در راستاي اقتصاد مقاومتي انجام مي‌شود و همكاري با سازمان منطقه آزاد انزلي را نيز بايد در همين جهت ارزيابي كرد.

قبادی با قدرداني از ظرفيت‌هاي ارزشمندي همچون مركز نمايشگاهي كه در منطقه آزاد انزلي احداث شده است، اضافه كرد: استفاده از تمامي ظرفيت‌هاي كشور براي حمايت از الگوهاي بومي و ملي پوشاک و بازاريابي آن در سطح كشورهاي منطقه از طريق برگزاري نمايشگاه‌هاي تخصصي از اولويت‌هاي كاري كارگروه ساماندهي مدل و لباس كشور است.
captcha